Az LG televíziós márkapartnerei számára is elérhetővé teszi a webOS okostévé-platformot

Az LG népszerű felületével és az abba integrált tartalomszolgáltatásokkal a gyártók jobb felhasználói élményt kínálhatnak vásárlóiknak

Az LG Electronics (LG) bejelentette, hogy márkapartnerei számára is elérhetővé teszi népszerű webOS okostelevíziós platformját. A vállalat ezzel új gyakorlatot teremt egy olyan iparágban, amelyre az a jellemző, hogy a különféle gyártók mind saját operációs rendszert alkalmaznak.

Azzal, hogy más tévémárkák is adaptálják a folyamatosan fejlődő webOS TV szoftveres platfomot, az LG szakértelme a televíziógyártáson túl is kiemelt szerepet kap az iparágban. Ez a lépés a technológiai szereplők és a tartalomszolgáltatók számára is átalakíthatja a piacot — mindeközben pedig jelentősen növeli az LG jelenlétét és jelentőségét a globális szórakoztatóelektronikai piacon.

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.
A Keleten olvasása ingyen van, de a működtetése nem! Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!