Közösségi oldalak

Sport

Ekker Attila: nem volt benne a mérkőzésben, hogy két gólt kapunk

Fotó: Erdős Csaba

Az NB III.-as labdarúgó-bajnokság vasárnapi 25. játéknapján hazai pályán hullajtott érzékeny pontokat a körösladányi csapat, amely hiába vezetett az ősz óta komoly fejlődést bemutató Honvéd fiataljaival szemben, végül be kellett érnie a döntetlennel. Mivel a közvetlen rivális Vásárhely nyert odahaza, ezzel a két gárda pozíciót cserélt a tabella harmadik-negyedik helyén.

A hazai együttes mezőnyfölénye a 26. percben érett góllá, amikor Sztankó jobb oldali beadását Csicsely fejelte kapuba. Addig meddőek voltak a ladányi támadások. A fővárosi fiatalok a szünet után mezőnyben egyenrangú partnernek bizonyultak, és az 56. percben Haragos 16 méteres kapáslövésével az egyenlítés is összejött számukra. Támadásban maradtak a házigazdák, akadtak lehetőségeik és az újabb góljuk is megérkezett. A 71. percben egy szögletből beívelt labdát Raducu bólintott a hálóba. Az örömük azonban nem tarthatott sokáig, mert egy hátul elkövetett hibájukra a 79. minutában Benkő lecsapott, és az ajándék labdából ismét egalizált. Az utolsó percekben mindent megpróbált a hazai együttes, de a vendégek megóvták a számukra sikeres eredményt.

NB III.-as labdarúgó-mérkőzés

Körösladány MSK–Bp. Honvéd-MFA II. 2–2 (1–0)
Körösladány, 300 néző
Vezette: Bálint Dániel (Aczél Tibor, Szabó Richárd).
Gólszerző: Csicsely (26.), Raducu (71.), ill. Haragos (56.), Benkő (79.).

Körösladány: Selmeczi-Tóth – Sztankó, Raducu, Wéber, Krajcsó – Ruzsa, Rajsli (Papp Zs., 52.) – Csicsely (Talpalló N., 72.), Zelenyánszki (Szántó, 87.), Geiger (Bakk, 72.) – Malkócs (Szilágyi, 72.). Vezetőedző: Ekker Attila.

Bp. Honvéd II.: Gyetván – Vojtko (Bakó, 82.), Gincsai, Kaczvinszki, Kis K. (Horváth B., 90.) – Kocsis, Pintér (Nagy Z., 76.), Benkő – Hancz (Sebestyén, 90.), Haragos, Menyhárt (Balogh Zs., 76.). Vezetőedző: Kurucsai Milán.

Ekker Attila: – Fájó pontvesztésen vagyunk túl, nem volt benne a mérkőzésben, hogy két gólt kapunk. Sajnálom, hogy hazai pályán két rúgott góllal nem tudtunk meccset nyerni.

Kurucsai Milán: – Jó teljesítményt nyújtott a csapat, abszolút rászolgáltunk az egy pontra. Jobban játszottunk az ellenfélnél, amely célfutballal készült ellenünk, tömören védekezett, hosszú labdákkal, pontrúgásokkal próbált előnyhöz jutni. Már az első félidőben jól kerültünk helyzetbe, találtuk meg a szabad embereket, több lehetőségünk volt, azonban nem voltunk elég élesek a kapu közelében, s ekkor a semmiből kaptunk gólt. A szünet után is remekül kombináltunk, az első gólunkat is ennek köszönhetően szereztük. Összességében a szezon egyik legjobb játékát nyújtottuk, egyre érettebben futballozunk, de nem szabad megállnunk, tovább kell fejlődnünk!

Videó: Sportklub