Közösségi oldalak

Belföld

Vezetni se tudott, de elkötötte szülei autóját a 14 éves fiú Békésen

Engedély nélkül vitte el édesapja autóját egy 14 éves fiú Békésen. Kocsikázni akart, de nem jutott messzire, mert a rendőrök néhány utcával arrébb megállították. A fiatal ellen szabálysértési eljárás indult.

Ébredés után nem sokkal kocsikázni támadt kedve egy 14 éves fiúnak 2024. április 23-án Békésen. A fiatal 7 óra körül úgy gondolta, hogy elviszi édesapja autóját egy körre. A kocsi ugyan zárva volt, de a fiú tudta, hogy szülei hol tartják a kulcsát. Kitolta a garázsból, mert tolatni nem mert vele, nehogy összetörje. Az utcán aztán elindult vele, elmondása szerint néhány kört akart megtenni a házuk közelében.

Egy járókelő azonban felfigyelt a bizonytalanul közlekedő autóra és látta azt is, hogy a vezetője nagyon fiatal. Értesítette a rendőröket, akik pár percen belül megtalálták az akkor éppen a forgalommal szemben az út szélén álló kocsit. A fiú elmondta, hogy megijedt, amikor meglátta a rendőröket, azért húzódott az út szélére. A Békési Rendőrkapitányság engedély nélküli vezetés szabálysértés miatt eljárást indított ellene és három napon belül bíróság elé állíthatják – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

RSS Sportklub hírei

YouTube csatorna