Közösségi oldalak

Hírek

A dobogó legfelső fokára állhatott a Békés megyei vizsgálótiszt

Szép eredménnyel tértek haza a Békés megyei rendőrök a BM 2024. évi Országos Terepfutó bajnokságról. Gyebnár Éva r. főhadnagy korosztályában az első, Szilágyi Ilona pedig a 16. helyen végzett a 65 fős mezőnyben. A főkapitányság ötfős csapata a középmezőnyben zárta a megmérettetést.


 

Ebben az évben Szekszárd városa adott otthont a BM Országos Terepfutó Bajnokságnak, amelyen a Békés Megyei Rendőr-főkapitányságot ötfős csapat képviselte. Gyebnár Éva r. hadnagy és Szilágyi Ilona r. őrnagy a Békéscsabai Rendőrkapitányságról, Machlik János r. főtörzszászlós a Békési Rendőrkapitányságról, Vásárhelyi Zoltán r. hadnagy a Sarkadi Rendőrkapitányságról és Fazekas Gábor rendvédelmi alkalmazott a megyei rendőr-főkapitányság rendészeti igazgatóságáról.

A nők korosztályos 65 fős mezőnyében Gyebnár Éva r. hadnagy, vizsgálótiszt az első helyen végzett, Szilágyi Ilona r. őrnagy, bűnmegelőzési szakember pedig 16. lett. A csapatversenyben a Békés megyei gárda a középmezőnyben zárta a bajnokságot – tájékoztatta portálunkat Deményné Tűri Zsanett r. hadnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.