Közösségi oldalak

Belföld

Rendőrségi hírek Békés megyéből

A Békéscsabai Rendőrkapitányság 2024. április 22-én szabálysértési őrizetbe vett egy férfit. Személygépkocsit vezetett, amikor Dobozon, a Dózsa utcában igazoltatták. Soha nem is volt jogosítványa, ezért a rendőrök engedély nélküli vezetés szabálysértés miatt három napon belül bíróság elé állíthatják Az is kiderült, hogy a kocsi a testvéréjé, de nem kérte el tőle, hanem a tudta és engedélye nélkül indult el vele, így jármű önkényes elvétele bűncselekmény gyanúja miatt is eljárás indult ellene.

 

Két ittas járművezetéssel gyanúsítható férfi ellen indított büntetőeljárást 2024. április 22-én a Szeghalmi Rendőrkapitányság. Egyiküket reggel fél 7 után Füzesgyarmaton, a Kossuth utcában igazoltatták, a másik férfit majdnem három órával később Bucsán állították le. Mindketten személygépkocsit vezettek. Miután a szonda alkoholfogyasztást jelzett náluk, a rendőrök elvették a vezetői engedélyüket és büntetőfeljelentést tettek ellenük.

A Békési Rendőrkapitányság rendőrei 2024. április 22-én előállítottak egy férfit, mert a gyanú szerint három nappal korábban Békésen, a Fábián utcában, egy autó platójáról horgászfelszerelést és sövényvágót lopott – tájékoztatta portálunkat Deményné Tűri Zsanett r. hadnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

RSS Sportklub hírei

YouTube csatorna