Közösségi oldalak

Belföld

Békéscsabán körözés alapján, Békésen lopás gyanúja miatt történt rendőri intézkedés

Békés megyében 2021. február 20-án személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés a rendőrségre.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrjárőrei 2021. február 20-án 21 óra körül Békéscsabán elfogtak egy férfit, aki ellen a Gyulai Törvényszék adott ki elfogatóparancsot, mert nem kezdte meg a büntetése letöltését. A 23 éves békéscsabai férfit a rendőrök előállították a rendőrkapitányságra és őrizetbe vették.

A Békési Rendőrkapitányság rendőrei 2021. február 20-án délelőtt előállítottak egy kunágotai férfit. A gyanú szerint a 20 éves férfi 2021. február 19-én késő este bement Békésen, egy ház udvarára, ahol leszerelte egy kerékpár mindkét kerekét és elvitte azokat. A bejelentéstől számított néhány órán belül a rendőrjárőrök elfogták a férfit, akit a rendőrkapitányságon lopás elkövetésének gyanúja miatt kihallgattak a nyomozók. A nála tartott kutatáskor megtalálták az ellopott kerekeket, amelyeket lefoglaltak és visszaadtak a tulajdonosnak – tájékoztatta portálunkat Feuerwerker Béla c. r. alezredes, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.