Közösségi oldalak

Sport

Újabb játékosok távozhatnak a Békéscsaba 1912 Előrétől

Bidzilya Anton után újabb távozói is lehetnek a Békéscsaba 1912 Előre NB II-es labdarúgó-csapatának. Információink szerint a több játék reményében Oláh László Dávid és Váradi Ádám válthat klubot a téli átigazolási időszakban.

A 25 esztendős támadó tavaly télen Ajkáról került vissza nevelő klubjába, ahol kifejezetten termékeny időszakot zárt. A csabai szerepvállalása azonban nem a tervei szerint alakult, ősszel mindössze két bajnokin jutott szóhoz csereként, illetve egy kupameccsen. Érthető, hogy váltani szeretett volna, és az értesüléseink szerint az NB III-as bajnokság Nyugati csoportjában ezüstérmes helyen tanyázó Mosonmagyaróváron tárt karokkal várják.

Ugyancsak a harmadik vonalban folytathatja karrierjét a saját nevelésű Váradi Ádám, aki hasonló nehézségekkel szembesült ősszel, mint csatártársa. A 19 éves középpályás híreink szerint Hódmezővásárhelyen készül, ahol a bennmaradásért harcoló harmadosztályú alakulatban rendszeres játéklehetőséghez juthat, amennyiben közös nevezőre jutnak.

B.M.