Közösségi oldalaink

Hírek

Schindler Szabolcs: megpróbáljuk a legideálisabb csapatot összerakni

Fotó: Milyó Pál

A hétközi edzőcserét követően három napja volt mindössze Schindler Szabolcsnak arra, hogy rendbe szedje azt, ami egy éves távolléte során teljesen szétsiklott az Előre labdarúgócsapatánál. Ilyen hamar azonban ő sem tudott csodát tenni a lilákkal, akik a vasárnapi bajnokin hazai pályán szenvedtek vereséget a kezdés előtt hozzájuk hasonlóan három döntetlennel és három vereséggel álló Soroksár ellen.

10. perc: Mikló robogott el a bal oldalon, mintaszerűen tálalt középre és az érkező Paudits a kapu közepébe pörgetett, 1–0.
18. perc: A tizenhatoson belül tartózkodó Lőrinczy visszapasszolta a labdát Hudáknak, aki 25 m-ről ügyesen a bal sarokba lőtt, 1–1.
33. perc: Egy balról magasan beívelt labdára Csernik érkezett és a kapuba fejelt, 1–2.
54. perc: Horváth Péter lőtt középről, mintegy 16 méterről, de éppen az egyik játékostársát találta el, ismételt és erős lövése a jobb alsó sarokba vágódott, 2–2.
66. perc: Pantovics adta el a labdát a saját térfele közepén, Lőrinczy kapura fordult vele és kilőtte a jobb alsó sarkot, 2–3.

B.M.

NB II-es labdarúgó-mérkőzés

Békéscsaba 1912 Előre–Soroksár SC 2–3 (1–1)
Békéscsaba, 860 néző
Vezette: Veizer Roland (Horváth Róbert, Szilágyi Norbert).
Gólszerző: Paudits (10.), Horváth P. (54.), ill. Hudák (18.), Csernik (33.), Lőrinczy (66.).
Sárga lap: Nagy S. (76.), ill. Csiernik (23.), Hudák (28.), Ternován (74.).

Békéscsaba: Krnács – Nagy S., Farkas M. (Albert, 26.), Bora, Mikló – Sipos, Király (Máris, 71.) – Horváth P., Varga Sz. (Kitl, 71.), Szabó P. (Pantovics, 61.) – Paudits (Lukács, 61.). Vezetőedző: Schindler Szabolcs.
Soroksár: Varga Á. – Nagy O. (Redzic, 69.), Gyömbér, Valencsik, Pászka – Ternován, Csernik, Lőrinczy, Hudák – Kovác A. (Ladányi, 92.), Lovrencsics B. Vezetőedző: Lipcsei Péter.További hírek a kategóriából: Hírek

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!