Közösségi oldalak

Hírek

Záporok, zivatarok tarkíthatják a következő napokat

Erdei út esős időben Nyirtura és Kemecse között Fotó: Erdős Csaba

Szombaton gyakran zavarhatják felhők a napsütést, a Dunántúlon többfelé, máshol csak elszórtan számíthatunk záporokra, zivatarokra. Helyenként élénk lehet a szél, de zivatarok környezetében erős, viharos lökések is előfordulhatnak. Délután 18 és 24 fok között alakul a hőmérséklet.

Vasárnap többfelé esősen, záporosan indul a nap, délután pedig a változóan felhős idő mellett újabb záporokra, zivatarokra készülhetünk. A nyugati-délnyugati szél sokfelé megélénkül, viharok környezetében erős, viharos lökésekre is számítani kell. A legmagasabb hőmérséklet 17 és 23 fok között alakul.

Hétfőn is többfelé szükség lesz az esernyőkre, eső, zápor, zivatar ezen a napon is kialakulhat, helyenként jelentős mennyiségű csapadék is hullhat. Sokfelé élénk, néhol erős lehet az északnyugati szél. Napközben 15-22 fokot mérhetünk.

Kedden és szerdán már több napsütésre számíthatunk, de még ezeken a napokon is előfordulhatnak szórványos záporok, zivatarok. Sokfelé élénk, erős lesz a nyugati-északnyugati szél. Délutánonként általában 18-20 fok körül alakulhat a csúcshőmérséklet.

YouTube csatorna

RSS Sportklub hírek

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!