Connect with us

Hírek

Rendőrségi hírek Békés megyéből

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2021. május 14-én 16 óra 30 perc körül Vésztőn, a Tinódi utcában. Egy személygépkocsi vezetőjénél az alkoholszonda pozitív értéket jelzett. A 33 éves vésztői férfit a rendőrök előállították a Szeghalmi Rendőrkapitányságra. További két légalkoholmérés is megerősítette az ittasság gyanúját, ezért a rendőrök elvették a férfi vezetői engedélyét és büntetőfeljelentést tettek ellene.


Békéscsabán, a Szent Imre utcából 2021. május 14-én 18 óra 30 perc körül előállítottak a rendőrök egy orosházi férfit. Személygépkocsit vezetett annak ellenére, hogy az Orosházi Járásbíróság 2021. július 24-éig eltiltotta a járművezetéstől. A Békéscsabai Rendőrkapitányság a 20 éves férfi ellen járművezetés az eltiltás tartama alatt gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

Gyulán, 2021. május 14-én 9 óra 30 perc körül elfogtak a rendőrjárőrök egy gyulai férfit, akinek lopás miatt körözését rendelte el a Békéscsabai Rendőrkapitányság. A 66 éves férfit a rendőrök előállították a Gyulai Rendőrkapitányságra, majd átadták a körözését elrendelő rendőrkapitányság munkatársainak – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

More in Hírek

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.
A Keleten olvasása ingyen van, de a működtetése nem! Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!