Sarkadon körözés alapján, Szarvason lopás gyanúja miatt történt rendőri intézkedés

Sarkadon 2021. február 1-jén a rendőrök elfogtak egy nőt, akinek lopás miatt körözését rendelte el a Szarvasi Rendőrkapitányság. Az 51 éves nőt a rendőrök előállították a Sarkadi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták.

Szarvason, a Béke lakótelepen 2021. február 1-jén 6 óra körül ellopták egy férfi táskáját. A táska a kerékpárja kosarában volt. A biciklit egy rövid időre letámasztotta és őrizetlenül hagyta, ekkor történt a bűncselekmény. A táskában benne voltak az iratai, a pénztárcája több tízezer forinttal, valamint a bankkártyája és a mobiltelefonja. Miután bejelentést tett a történtekről, a rendőrjárőrök rövid időn belül a szarvasi vasútállomáson elfogták a lopás gyanúsítottját. A 26 éves örménykúti férfi ellen, akinél megtalálták a lopott dolgok egy részét, a Szarvasi Rendőrkapitányság büntetőeljárást indított – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.
A Keleten olvasása ingyen van, de a működtetése nem! Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!