Közösségi oldalak

Hírek

Hadházy Ákos-t behívták a Pesti TV-be, de az infantilis riporter állandóan közbeszólt

Tegnap ismét bemerészkedtem a propaganda barlangjába, a Pesti TV műsorába. Miután egy hétig mocskoltak és rágalmakat terjesztettek rólam minden csatornán, nagy kegyesen adtak néhány percet, hogy a mindössze egy maréknyi ember által nézett tévében reagáljak

– írja közösségi oldalán Hadházy Ákos.

Továbbá kiemelte, hogy igenis ki kell állni és vitatkozni kell a fideszesekkel, a propagandasajtóban is!

Nem élhetünk két párhuzamos valóságban! Át kell kiabálni a másik oldalra, el kell mondani a Fidesz szavazóknak, hogy nem úgy van, ahogy azt hazudják nekik!

A politikus azt írta, hogy többek között ezért vállalta ezt a szereplést is, bár sokkal jobban örült volna, ha a minimális nézettségű csatorna helyett a köztévében vagy a közrádióban beszélhetett volna.

Kifejtette, hogy az ilyen eseményekre persze nem árt felkészülni. Ne legyünk meglepve például, ha a riporter a legősibb trükköt veti be és állandóan a szavunkba vág (az utánam következő fideszes alpolgármestert bezzeg illemtudónan vegighallgatták). Nehéz ebből jól kijöni, mert ha elhallgatok, erőtlennek tűnök, ha közbebeszélek éni is, akkor meg agresszívnak. Én azt a módszert választottam, hogy figyelmeztettem a fiatalembert: tudok én akkor is beszélni, amikor ő – úgymond – közbekérdez.