Közösségi oldalak

Hírek

Gyulán történt ütközések miatt indult büntetőügyek vizsgálatát fejezték be a rendőrök

A Gyulai Rendőrkapitányság rendőrei 2021. február 17-én két közlekedési baleset ügyének vizsgálatát fejezték be. Az egyik eset 2020. október 27-én 10 óra 30 perc körül történt. Gyulán, a Szentháromság utcában egy kisteherautó tolatás közben elütött egy kerékpárját toló nőt. A mentők a nőt súlyos sérüléssel vitték kórházba. A kisteherautót vezető 54 éves békéscsabai férfit a rendőrök közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésével gyanúsítják.

A másik esetről 2021. január 11-én 16 óra 45 perc körül érkezett bejelentés a rendőrségre. Gyula külterületén érintőlegesen összeütközött egy személygépkocsi és egy kisteherautó. A balesetben senki nem sérült meg, de az utóbbi jármű vezetője nem állt meg és nem győződött meg arról, hogy megsérült-e valaki, hanem továbbhajtott. A rendőrök azonosították és a 62 éves gyulai férfi ellen cserbenhagyás gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak.

Mindkét ügy vizsgálata befejeződött, és a rendőrkapitányság 2021. február 17-én továbbította az eljárások iratait az ügyészségre – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

RSS Sportklub hírei

YouTube csatorna