Közösségi oldalak

Belföld

Garázdaság Mezőberényben, hamis rendszámmal bukott le egy dévaványai férfi

Mezőberényben, a Kodály Zoltán úton 2021. május 9-én 9 óra körül két férfi összeszólalkozott egy hatfős csoporttal. A szóváltás tettlegességig fajult, a csoport két tagja könnyebben megsérült. A Békési Rendőrkapitányság a 27 és 34 éves férfiakat garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vette és vizsgálja a konfliktus okát, körülményeit. A csoport egyik tagjánál, egy 27 éves gyulai férfinél kábítószer gyanúját keltő anyagot találtak a rendőrök és a gyorsteszt is kábítószer-fogyasztást jelzett nála. Ellene kábítószer birtoklása miatt indult büntetőeljárás.

A Szarvasi Rendőrkapitányság Gyomaendrődi Rendőrősének rendőrei 2021. május 9-én 23 óra körül előállítottak egy férfit, mert az autójára, amelyet korábban kivontak a forgalomból, felszerelt egy pár német rendszámot és úgy közlekedett vele. A 30 éves dévaványai férfit a rendőrség egyedi azonosító jellel visszaélés bűncselekmény elkövetésével gyanúsítja – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

RSS Sportklub hírek

YouTube csatorna

RSS Időjárás

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!