Közösségi oldalak

Belföld

Baleset Nagybánhegyesen, őrizetbe vétel Békéscsabán és közokirat-hamisítás gyanúja Lőkösházán

Nagybánhegyes külterületén 2021. március 6-án 17 óra körül lováról leesett egy lány és alászorult az állatnak. A 13 éves fiatal nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett. A baleset okát és körülményeit a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság vizsgálja.

 

Békéscsabán, a Csendes utcából 2021. március 6-án 7 óra 30 perc körül előállítottak a rendőrök egy 43 éves férfit. Személygépkocsit vezetett annak ellenére, hogy korábban a rendőrség eltiltotta a járművezetéstől. A Békéscsabai Rendőrkapitányság a férfit járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés miatt őrizetbe vette és a rendőrkapitányság munkatársai három napon belül bíróság elé állíthatják. Emellett szabálysértési eljárás is indult az autót vezető férfi ellen, mert a járművén nem volt rendszám.

A Lőkösházi Határrendészeti Kirendeltség rendőrei 2021. március 6-án 2 óra 30 perc körül előállítottak egy nigériai állampolgárságú férfit. Kilépésre jelentkezett, és egy nigériai útlevéllel akarta igazolni magát. A határrendészek azonban megállapították, hogy az okmány hamis. A 28 éves férfi ellen a Gyulai Rendőrkapitányság közokirat-hamisítás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.