Közösségi oldalak

Sport

Kiütötte ellenfelét a Körösladány és a Végegyháza is! – megyei foci eredmények

Megye I. osztály, rájátszás, 4. forduló

Felsőház

Körösladány MSK–Okány KSK 7–0 (4–0)
Körösladány, 150 néző. Vezette: Tóth Imre.
Körösladány: Nagy B. – Ruzsa (Szabó M.), Wéber (Talpalló), Bakk, Csicsely, Szántó, Zelenyánszki (Milek), Urbán, Burai, Lászik (Farkas J.), Papp Zs. (Czirok). Csere: Farkas Zs., Milek, Czirok, Farkas J., Szabó M., Talpalló. Edző: Ekker Attila, Futaki Krisztián.
Okány: Kurta – Mező, Bogár (Baksai), Bondár, Tokaji, Kopács (Balogh R.), Vincze D., Szarka, Kollát (Komlósi), Szalazsán, Komódi. Edző: Szabó László.
Gólszerző: Wéber (5., 36. – mindkettőt 11-esből), Papp Zs. (13., 38., 55.), Farkas J. (68., 74.).
A korai büntető megadta az alaphangot a hazai oldalon. A ladányiak a nagy kedvvel játszó Papp Zsolt vezérletével tetszetős támadásokat vezetek és szép gólokkal gyakorlatilag a szünetig eldöntötték a pontok sorsát. Időnként az okányiak is csináltak szép dolgokat, de összességében nem tudták megnehezíteni a ladányiak dolgát. A második félidőben eredményesen szállt be Farkas János, aki fölényessé tette a hazaiak sikerét. A vendégek előtt is adódtak lehetőségeknek, a legközelebb a gólhoz a hajrában jártak, amikor Komódi szabadrúgása a felső lécen csattant. (I. L.)

Ekker Attila, Futaki Krisztián: – A mai mérkőzésen nehéz lesz kiemelni bárkit is, mert mindenki feszesen, koncentráltan játszott a sportszerű ellenféllel szemben. Jó játékvezetés mellett magabiztos győzelem.

Szabó László: – Egy ilyen csapat ellen nem lehet hazudni a futballt. Gratulálunk a hazaiaknak a bajnoki címhez.

Gyulai TFC–Orosházi MTK-ULE 1–0 (0–0)
Gyula, 100 néző. Vezette: Csiszár Krisztián.
Gyula: Molnár – Nagy S., Szabó Á., Kukla Zs., Nagy G., Kovács Zs., Trescsula, Kiss T. (Magyar), Radics, Palik, Repisky. Edző: Sajben Gábor.
Orosháza: Marunák – Varga P., Kovács D., Dajcs, Kasuba, Selmeczy, Szabó Á., Péli (Csőke), Gedó, Fehér, Miszlai. Edző: Buza Barnabás, Kvasznovszky József.
Gólszerző: Nagy G. (69.).
Az első félidőben nem túl magas színvonalú, kiegyenlített játék folyt a kapuk nem forogtak veszélyben, maximum a pontrúgások jelentettek riadalmat olykor. Szünet után a gyulaiak tűntek frissebbnek, több lehetőséget is sikerült kidolgozniuk, a győztes gólt mégsem igazi helyzetből szerezték meg. Nagy Gergely szemfülességét és rúgótechnikáját dicsérte, hogy egy felpattanó labdát kapás suhintott rá távolról, ami meglepve a kissé kint álló Marunákot is, a léc alatt vágódott a kapuba. Értékes sikerével a dobogó harmadik fokán álló gyulai együttes 6 pontra növelte előnyét az üldözőkkel szemben. (V. Gy.)

Sajben Gábor: – Megérdemelt és nagyon fontos győzelemmel remélhetőleg sikerül kilábalni a kisebb gödörből. A legfontosabb, hogy a gyúrónknak Binyának ajánljuk ezt a mai csapatmunkát.

Buza Barnabás, Kvasznovszky József: – A pályán meddő mezőnyjáték folyt, a kapuk ritkán kerültek veszélybe. A hazaiak talált góllal tartották otthon a három pontot. Nem érdemeltünk vereséget. Vincze Gyula

Szarvasi FC–Nagyszénás SE 8–0 (3–0)
Szarvas, 300 néző. Vezette: Barta Norbert István.
Szarvas: Kasik (Lénárt) – Bány, Zima, Polonszki, Zahorán, Pilán, Deli, Kiri M. (Varga I.), Furár (Magyar), Simon R., Styecz. Edző: Somogyi János.
Nagyszénás: Magony – Godár, Darida, Kolozsvári J., Kókai Á., Juhász (Leszkó), Libor (Deák), Vili, Rafaj, Nagy Sz. D. (Frankó), Márk (Simon L.). Edző: Tasi Róbert.
Gólszerző: Styecz (4., 54., 68.), Zima (14., 32., 64.), Varga I. (70.), Bány (90.).
A szénásiak tartalékos csapattal álltak fel. Eleve hiányzott a házi gólkirályuk, Takács Márk, a meccs elején pedig elveszítették a másik gólzsákot, Nagy Szabolcsot, aki sérülten lépett pályára, de nem bírta a lába. Az előzmények mintha a harci kedvüket szegte volna a látogatóknak. A hazaiak hamar megszerezték a vezetést, a folytatásban pedig sorra alakították ki a helyzeteket, ezekből a szünetig el is döntötték a meccs érdemi részét. Szünet után a hitevesztett szénási együttes mélyen valós tudása alatt teljesített. Nagy hazai fölényben telt ez az időszak, a vendégeknek nem akadt hatásos fegyverük a szarvasi támadókkal szemben, így alakult ki a végére a jelentős különbség. (L. J.)

Somogyi János: – Szebbnél-szebb gólokat lőtt a csapat, valami ilyesmire gondoltam kezdés előtt, amikor a bátor, kreatív játékra hívtam fel a figyelmet.

Tasi Róbert: – Nehéz volt végignézni a szenvedésünket. Remélem, hogy egy hét elég lesz, hogy rendezni tudjuk sorainkat. Kepenyes György

Alsóház

Szabadkígyósi SZSC–Jamina SE 1–1 (0–1)
Szabadkígyós, 80 néző. Vezette: Fekete Zoltán.
Szabadkígyós: Dolezsán – Sebestyén A., Magyari, Ancsin, Szabó Z., Sebestyén M. (Nagy D.), Faragó (Kis P.), Mohácsi, Hegedűs (Molnár M.), Maglóczki, Ökrös. Játékos-edző: Szabó Zoltán.
Jamina: Démusz – Horváth M., Kardos T., Ulrich, Kovács I., Miklya, Kardos L., Szaszák, Papp D., Németh, Bencsik. Csere: Leszkó, Lipták-Pikó, Dankó, Gál, Bereczki. Edző: Pozsár Gábor.
Gólszerző: Maglóczki (85. – 11-esből), ill. Miklya (24.).
Langyos mederben folyt a játék az első félidőben. A Jamina irányította a meccset, a párharcokat rendre megnyerték a játékosai és a félidő közepén a vezetés is megszerezték. A szünetben sikerült rendezniük soraikat a házigazdáknak. Kiegyenlítették a játékot, a félidő közepétől egyre inkább nyomás alá helyezték a vendégeket, egy jogos büntetőből pedig az egyik pontot is otthon tartották. A reálisnak tekinthető döntetlen eltérő játékrészek után alakult ki. (Sz. Z.)

Ifj. Szabó Zoltán: – A második félidőben nagyon sokat tettünk a gólért. Gratulálok a csapatnak a mai teljesítményéért.

Pozsár Gábor: – A semmiből ajándékoztak egy gólt az ellenfélnek. Ilyenkor legyek higgadt? Szabó Zoltán

Gyomaendrődi FC–Szeghalmi FC 6–1 (4–0)
Gyomaendrőd, 70 néző. Vezette: Bakos József.
Gyomaendrőd: Soczó – Bartik, Valach, Szilágyi B., Pásztor, Szabó P., Dávid (Kovács A.), Barna V., Piss, Hanea, Sebők. Edző: Kovács Gyula.
Szeghalom: Nagy Sz. – Tatár, László L., Takács J., Marton, Szabó G., Bihari, Seres, Cserna R., Tófalvi, Turi (Vincze L.). Edző: Boruzs István.
Gólszerző: Hanea (30.), Sebők (31.), Barna V. (40., 55., 67.), Dávid (43.), ill. Tatár (85.).
Az első félórában kiegyenlített játék folyt a pályán. Ekkor a hazaiak tulajdonképpen két perc alatt „romba döntötték” a vendégek terveit az eredményes kontráikkal, ami alaposan meg is fogta a szeghalmi játékosokat, ennek a hozomány volt a szünet előtt esett újabb gyomaendrődi dupla. A második félidőre hitetlenné váltak a sárrétiek, így az történt a pályán, amit a hazaiak akartak. A hatodik góljuk után érett a kiütés, de a látogatók a meccs utolsó negyedére megemberelték magukat és legalább a szépítést összehozták a hajrában. (Zs. A.)

Kovács Gyula: – A sok hiányzó ellenére megoldottuk a mai feladatot. Minden csapatrészben jobbak voltunk a vendégeknél. Nagyot küzdöttünk és megérdemelten tartottuk itthon a három pontot. Gratulálok a csapatomnak!

Boruzs István: – Teljesen megérdemelten nyert a hazai csapat még ilyen arányban is. Hatalmas pofonba szaladtunk bele, ami a sportnak része. A kérdés ilyenkor csupán az, hogy hányan tudnak tanulni a hibáikból és mennyire tudjuk összeszedni magunkat. Ki kell mászni ebből a gödörből, mert ma mélyen a tudásunk alatt szerepeltünk. K. Gy.

Sarkadi KLE–Csabacsűdi GYLSE 0–4 (0–1)
Sarkad, 80 néző. Vezette: Gyuga Zsolt.
Sarkad: Petrás – Képíró, Oláh G., Kovács I. (Kálló), Jánki I., Rácz Zs. (Hollósi), Farkas M., Diósi (Bozsányi K.), Szabó G. (Csiki), Hrabovszki, Mezei (Oláh K.). Edző: Balogh Csaba.
Csabacsűd: Kugyela – Pecznik, Bakró, Endrefalvi (Benyó), Viszkok Cs., Rafaj, Sándor (Mojzsis), Viszkok D., Urbancsok (Pecnyik), Kasik, Kiss G. (Gerhát). Edző: Sechna Gábor, Kiri Mihály.
Gólszerző: Kasik (12.), Oláh G. (63. – öngól), Urbancsok (71.), Mojzsis (82.).
Az eltiltását töltő Erdei István nélkül „színtelen” volt a Kinizsi játéka, ráadásul a csabacsűdiek egy szöglet után burleszkbe illő találattal szereztek vezetést. A viharos szélben inkább a küzdelem dominált. a hazai labdarúgókon ezúttal a máskor őket jellemző nagy akarás sem látszott. A fordulást követően sem javult a sarkadiak támadójátéka, ennek hiányában pedig nem kerülhették el a sorsukat. A kulturáltan játszó Csabacsűd újabb találatokkal bebiztosította a megérdemelt győzelmét. (K. Zs.)

Balogh Csaba: – Nagyon gyenge első félidőt produkáltunk. Sajnos, a héten a fogadkozások messze voltak a látottaktól. Akaratban fölülmúltak bennünket a vendégek, akiknek gratulálunk!

Sechna Gábor: – Fontos három pontot szereztünk, egy rövid periódust kivéve jó játékkal. Nagyon kellett ez a győzelem a lelkünknek, és ez remélem, erőt ad a folytatásra. B. Cs.

Megye II/A osztály, 19. forduló

Mezőkovácsházi TE–Tótkomlósi TC 4–1 (1–0)
Mezőkovácsháza, 70 néző. Vezette: Nagy Gábor.
Mezőkovácsháza: Tóth K. – Kopócs, Györgyi (Kovács J.), Mag, Csende (Andrej), Fenyves, Simondán (Lestyán), Mittnacht, Matuz T. (Bíró), Sódar (Laduver), Varga G. Játékos-edző: Bíró Tibor.
Tótkomlós: Asztalos – Keszeli (Sánta), Bacsa (Bordás), Horváth H., Jámbor G., Kocsis, Baliga D., Abonyi Á., Borbás, László (Zádori), Abonyi A. Edző: Papp Lajos, László Dávid.
Gólszerző: Kopócs (23.), Györgyi (48., 52.), Jámbor G. (88. – öngól), ill. Abonyi Ádám (75.).
A kovácsháziak az első félidőben nagy mezőnyfölényt alakítottak ki, több helyzetük volt, de csak egyet tudtak gólra váltani. Szünet után az újabb két gyors találat mintha túlságosan is megnyugtatta volna a hazai játékosokat. A félidő közepén felébredt a Komlós, ekkor már a támadóoldalát mutatta. Egy távoli megpattanó lövéssel a szépítést is összehozta, ennél közelebb azonban nem került a házigazdákhoz. (B. I.)

Bíró Tibor: – Könnyebb mérkőzésre számítottunk, meg kellett küzdenünk a győzelemért. Helyzeteink töredékét használtuk csak ki.

Papp Lajos, László Dávid: – A körülményekhez képest tisztességesen helytálltunk. Gratulálok a hazaiaknak! Berka István

Békésszentandrási HMSE–Csanádapácai EFC 1–0 (0–0)
Békésszentandrás, 60 néző. Vezette: Zahorán János.
Békésszentandrás: Buzás – Olasz István (Bencsik A.), Filyó, Mochnács, Tasi K., Lós (Boér), Dernovics, Virág, Olasz Imre (Nemcsényi), Balogh M., Kovács N. Játékos-edző: Boér Zsolt.
Csanádapáca: Csonka – Bajczer, Haba, Juhász, Göcző (Vígh), Bozsó M., Tassi Zs., Rakonczai, Szűcs, Kasza, Balassa (Mazula). Edző: Szikora Pál.
Gólszerző: Virág (87.),
A hazai együttes úgy is tekintélyes fölényt harcolt ki, hogy az összjátékába sok bosszantó hiba csúszott. Az apácaiak szervezetten védekeztek, óvták az eredményt és várták a kontratámadásra kedvező alkalmat. A második félidőre a cserék hatására feljavult a szentandrásiak teljesítménye, de a kapu előtt továbbra is határozatlannak bizonyultak. Végül Virág látványos átlövése hozta meg számukra az üdvösséget, ami a szél segítségével vágódott Csonka kapus hálójába. (V. I.)

Boér Zsolt: – Nem azt kaptam a csapattól, amit vártam. Igaz, hogy végig domináltunk a mérkőzésen, de pontatlanul és körülményesen játszottunk és a cseréinknek köszönhetően szerencsés győzelmet arattunk.

Szikora Pál: – Egy pontra ma jók voltunk, de a szél lecsapott. Virág Imre

Medgyesbodzás SE–Mezőmegyer SE 1–4 (0–2)
Medgyesbodzás, 50 néző. Vezett: Kovács Antal.
Medgyesbodzás: Véha – Kelemen, Juhász, Dunai, Nagy L., Serbán, Kovács Zs. (Balogh G.), Sódar, Deák A., Novák, Varga V. Edző: Mazán Zoltán.
Mezőmegyer: Kun – Barkász, Lehoczki (Nyúl), Horváth B., Benyó N., Balogh M., Séllei, Lukács (Antal), Pusztai, Balog K., Tóth G. Edző: Zsiros György.
Gólszerző: Balogh G. (75. – 11-esből), ill. Lukács (34.), Balogh M. (43., 85.), Balog K. (79. – 11-esből).
Az első félidőben a vendégek irányítottak, de komoly helyzeteket nem tudtak kialakítani, mert a szervezett bodzásiak jól védték le gólerős támadóik elöl a területeket. A játékrész utolsó harmadában két egyéni hiba eredményezte azt, hogy a megyeriek jelentős előnyével térhettek pihenőre a csapatok. Szünet után támadóbb szerkezetre váltott a hazai gárda, ennek a hozománya lett a szépítő találata, ám egy újabb hiba megpecsételte a sorsát. (Gy. F.)

Dévaványai SE–Kunágotai TE 1–1 (0–0)
Dévaványa, 60 néző. Vezette: Bálint Attila.
Dévaványa: Szász – Végh, Papp D. (Szarka, Feke), Gál, Katona, Szabó E., Horváth B., Juhász Péter, Nyíri A. (Pelyva), Somogyi, Papp V. Játékos-edző: Bereczki Árpád.
Kunágota: Csomós – Balogh E. (Borbély), Kiss Cs., Sóstai, Juhász Patrik, Multyán P. (Lakatos D.), Sárvári M., Kovács A., Sirkó, Hajdú Á. (Tímár), Sárvári Á. Edző: Multyán Lajos.
Gólszerző: Szabó E. (48.), ill. Tímár (57.).
A hazaiak már az első félidőben is lényegesen többet tettek a vezetés megszerzéséért, mint a széllel támogatott Kunágota, de a lehetőségeik sorra kimaradtak. Szünet után hamar előnybe kerültek, de nem tudtak élni a lélektani előnnyel. A két gólvágóját is nélkülöző vendégcsapatot az egyik csereembere húzta ki a bajból, aki látványos átlövésből egalizált. A folytatásban a ványaiaknak lett volna módjuk megnyerni a meccset, de a kapu előtt nem volt szerencséjük, így pedig a látogatók nem érdemtelenül raboltak pontot tőlük. (P. S.)

Bereczki Árpád: – Gólarány javítás helyett meg kellett elégedni az egy ponttal. Megint megkaptuk az év gólját, de ennyi helyzetből illet volna néhányat kihasználni!

Multyán Lajos: – Egy szépségdíjas góllal, ráadásul tartalékosan megérdemelten vittünk el egy pontot. P. S.

Dévaványán a viharos széllel is meg kellet küzdeni a csapatoknak Fotó: Erdős Csaba

Mezőberényi LE–Dobozi SE 1–2 (1–0)
Mezőberény, 50 néző. Vezette: Sándor Imre.
Mezőberény: Vas – Fazekas, Kéki (Buczkó B.), Bereczki (Jónás), Durkó, Kajlik, Olej T., Burai, Adamik, Kanó, Benyovszki J. Edző: Benyovszki Róbert.
Doboz: Barabás – Somogyi, Szabó A., Pojendán, Tímári, Huszár A., Szabó L. (Hollósi), Barcsay, Szigeti J., Sztojka N. (Faragó), Roszik (Szabó R.). Játékos-edző: Barcsay Attila.
Gólszerző: Bereczki (12.), ill. Barcsay (67.), Sztojka N. (71.). Kiállítva: Huszár (74.).
A pontazonossággal álló két csapat nem cáfolta meg a tabellát. A hazaiak korai gólja után kiegyenlített játék folyt a pályán, a doboziak próbálkozásai ekkor még hiábavalónak bizonyultak. Szünet után azonban sikerült kihasználniuk a berényiek rövidzárlatát, és megfordították a mérkőzést. Az utolsó negyedórát emberelőnyben játszó helyiek nagy erőket tettek a pontmentés érdekében, de a látogatók hősiesen állták a rohamokat és kivédekezték a számukra kedvező eredményt. (T. J.)

Benyovszki Róbert: – Hozzánk még nem jutott el a szlogen, hogy előre menjünk, ne hátra!

Barcsay Attila: – Sokat tettünk a győzelemért, az előnyünket a kiállítás után hősies védekezéssel sikerült megtartani. B. R.

Végegyházi SE–Orosházi MTK-Rákóczi 10–0 (5–0)
Battonya, 80 néző. Vezette: Nemczov Márk.
Végegyháza: Németh D. – Répási (Solymoskövi), Szász, Dajcs, Bagyinszki (Kurta), Bozsó, Dócza, Gazsi (Zsuzsa), Tanner, Mátó (Lugasi M.), Szlovák (Kocsis). Edző: Balázs József.
Orosháza: Dobozi – Janicsek, Bok, Balog N. (Dobi N.), Ordó, Dénes, Remzső (Szabó T.), Tóth-Kása, Kocsis K. (Dobi B.), Halász, Nalesnyik. Edző: Buza Barnabás, Kvasznovszky József.
Gólszerző: Bagyinszki (13. – 11-esből, 45.), Tanner (17., 24., 28., 50., 62.), Bozsó (65., 68.), Dajcs (89.).
Az éllovas és a sereghajtó nem volt azonos súlycsoportban ezen a napon. A kezdettől védekezésre kényszerülő orosházi fiataloknak különösen a nagy kedvvel játszó Tanner Gergővel gyűlt meg a bajuk, aki egymaga ötször talált a kapujukba. (O. I.)

Balázs József: – Gratulálok a csapatnak! Sok sikert kívánok a Rákóczinak a továbbiakban! V. I.

Békéscsabai MÁV SE–Mezőhegyesi SE 4–0 (2–0)
Békéscsaba, 40 néző. Vezette: Bakos József.
Békéscsabai MÁV: Bócsik – Lévai (Demeter), Csanálosi (Nánási), Viczián, Bánlaki, Morva, Takács K., Zsömbörgi, Gurbán, Tóth G. (Takács L.), Turcsek (Sipiczki). Edző: Dohányos Zoltán.
Mezőhegyes: Isaszegi B. – Jámbor, Varga T. (Czene Z.), Belák (Pálhidai), Szabó Zs., Zsilák, Isaszegi M., Rotár, Karancsi, Faragó, Boros. Edző: Ács Levente.
Gólszerző: Takács K. (3.), Turcsek (37., 51.), Morva (68.).
A máskor góllövésben jeleskedő, de most kényszerből a kapuban álló Isaszegi Bencét már a 3. percben „megtalálták” a hazaiak egy 30 méterről megküldött labda landolt a hegyesiek hálójában. Ez megadta a meccs alaphangját is a vasutasoknak, akik jó játékkal rukkoltak ki és a szünetig újabb gólt értek el. A határvárosiak reményeit a második félidő elején esett találat oszlatta el végleg, Morva gólja már csak hab volt a tortán. Hiába játszottak a mezőnyben megfelelően a zöld-fehérek, a szerencse sem a pártjukon állt ezen a napon. Összességében a házigazdák nem érdemtelenül fosztották meg tavaszi veretlenségüktől a hegyesieket.

Megye II/B osztály, 19. forduló

Battonyai TK–Füzesgyarmati SK II 1–2 (0–0)
Battonya, 100 néző. Vezette: Nagy Zoltán.
Battonya: Nagy II T. – Lenti, Varga K., Kovács Z., Káló, Janovics, Kiss Z., Molnár R., Kiss D., Hrabovszki, Lipták. Cserék: Erdélyi, Liszkai P., Mákos, Ivanov, Gál, Simon C. Játékos-edző: Kovács Zoltán.
Füzesgyarmat: Seprenyi – Kovács A., Dóczi, Hercz, Oltean, Polgárdi (Tóth K.), Tóth L. (Hegedűs), Zs. Nagy, Vígh L., Borbély, Fábián. Edző: Fábián Ottó Olivér.
Gólszerző: Hrabovszki (56. – 11-esből), ill. Oltean (47., 67.).

Kovács Zoltán, Lukács István: – Nem érdemeltünk vereséget, sőt! Végig egyenrangú ellenfelei voltunk a tabella harmadik helyezettjének, akik csak NB III-as játékosaiknak köszönhetően vitték el a három pontot. Hogy ez mennyire sportszerű, azt mindenki döntse el maga. Mi büszkék vagyunk a játékosainkra.

Fábián Ottó: – Sajnos ez a hétvége a játékoskeretünk létszámában nem úgy alakult, ahogy elterveztük. Küzdelmes mérkőzésen sikerült győznünk. L. I.

Köröstarcsai KSK–Gádorosi LSE 2–3 (0–0)
Köröstarcsa, 50 néző. Vezette: Telek András.
Köröstarcsa: Tóth G. – Varga L., Machó, Nyeste M., Balogh Á. (Farkas Gy.), Szivák, Keresztesi J., Vincze Gy., Hajzer, Hajdú, Andrejsi (Vincze D.). Játékos-edző: Farkas Gyula.
Gádoros: Belanka – Földesi, Mucsi, Kuli, Máriás, Neszi, Papp, Szijjártó D., Szijjártó G., Tóbiás, Fejes. Edző: Bodzás Ádám.
Gólszerző: Szivák (75.), Hajdú (89.), ill. Neszi (46.), Fejes (57.), Kuli (88.).

Pisont András, a Gádoros elnöke: – Gratulálok a csapatnak a hozzáálláshoz! A játékunk alapján teljesen rászolgáltunk a győzelemre. Sajnos csak tizenegy játékossal tudtunk elmenni a mérkőzésre.

Elek USE–Lőkösháza KSK 3–1 (0–1)
Elek, 90 néző. Vezette: Jakab József.
Elek: Tar – Gyulai (Rostás), Jepure (Fekete), Oszlács, Sipos, Kasznár (Kotroczó), Barthalos, Bíró (Simonka), Nagy L., Nagy Á., Puporka R. Edző: Turcsek Zoltán.
Lőkösháza: Számel – Bessenyei, Pusztai, Jegyinák, Balázs M., Lakatos E., Kolozsi, Czernó, Oláh T. (Molnár Zs.), Horváth, Hrobár. Csere: Lőrinc, Molnár, Csillag. Játékos-edző: Lakatos Erhard.
Gólszerző: Barthalos (60. – 11-esből, 72.), Oszlács (78.), ill. Czernó (44.). Kiállítva: Horváth N. (55.).

Turcsek Zoltán: – Ha nem látom, nem hiszem el, hogy ennyi helyzetet el tudtunk szórakozni. Ha csak a töredékét rúgjuk be ezeknek, akkor kétszámjegyű is lehetett volna a végeredmény.

Lakatos Erhard: – Meccsek óta a rossz bírói döntéseket szenvedjük el. Hotya Péter

Kondorosi TE–Kétegyházi SE 2–0 (1–0)
Kondoros, 120 néző. Vezette: Baczovszki Attila.
Kondoros: Gritta – Molnár T., Rafaj, Kurucz, Bákai A., Bákai B., Tusjak, Hanyecz, Paluska, Ancsin, Szigeti. Csere: Schneider, Arnótzky, Szebegyinszki B., Pusztai, Buzás, Gombár, Varga. Edző: Janis János.
Kétegyháza: Tapasztó – Medgyesi, Tóth V., Kukla Á., Fettik, Kukla S., Kajári, Grósz, Simon, Bácsi, Durkó M. Csere: Szucsán, Lengyel, Jova, Darócz, Dohányos. Edző: Szegedi Ferenc.
Gólszerző: Bákai B. (5.), Schneider (76.),

Janis János: – Kellemetlen időben hoztuk a három pontot egy szimpatikus ellenféllel szemben. Jó hangulatban fog telni a húsvét!

Szegedi Ferenc: – Kicsit többet vártam a csapattól, de az edzéslátogatottság megbosszulta magát. Jankovics László

Csorvási SK–Kevermes SE 8–1 (4–1)
Csorvás, 60 néző. Vezette: Csikós Ádám.
Csorvás: Maczák – Koszna (Fabulya), Lengyel, Csicsely, Gerda V., Csábi, Zsiga N. (Hrncsjár), Gerda T. (Ruszin), Szemenyei, Könyves, Gyevi-Nagy (Krámli). Edző: Zsiga Róbert.
Kevermes: Horváth S. – Kukla L., Orosz, Kovács J. (Orbán), Lakatos, Rung, Plástyik (Krisztof), Barna, Pain, Mag, Kukla D. Edző: Botás Attila.
Gólszerző: Gerda V. (7., 44., 73.), Gyevi-Nagy (13. – 11-esből, 60.), Lengyel (42., 75.), Csicsely (58.), ill. Kukla D. (25.).

Zsiga Róbert: – Nyolcat tojt a csorvási nyuszi, de ennek ellenére ez is csak három pontot ér. Sok sebből vérző, sportszerű ellenfél ellen sikerült értékes győzelmet aratnunk.

Botás Attila: – Sajnos elcseréltem magam, hibáztam. Kaszai Károly

Megye III. osztály, 22. forduló

Medgyesegyháza SE–Magyarbánhegyesi FC 2–3 (0–2)
Medgyesegyháza, 100 néző. Vezette: Pusztai Zoltán.
Medgyesegyháza: Pós – Bácsi, Fodor P., Anderkó, Deák, Fodor R., Szigetvári, Szabó A., Megyeri, Borbás, Nagy B. Csere: Süli, Tóth D., Tanner, Otrok, Baukó. Edző: Szekeres Tibor.
Magyarbánhegyes: Németh I. – Balázs, Varga P., Vágási, Racs, Kormányos Kristóf, ifj. Kintner, Hegedűs, Kopócs, Földi, Szőke. Cserék: Hankó, Krizsán, Kormányos Károly. Edző: Kintner János.
Gólszerző: Otrok (63.), Fodor Róbert (72. – 11-esből), ill. Racs (10.), Kopócs (43.), Hankó (70.).

Zsadány KSE–Mezőmegyer SE II 0–5 (0–2)
Zsadány, 30 néző. Vezette: Vágási Pál.
Zsadány: Gyöngyösi K. – Bakó K., Németh Á., Szűcs J., Csongrádi, Fürj, Szabó D., Hoffmann, Oláh A., Komódi, Györösi. Csere: Tóth P., Máté. Edző: Czimbalmos Imre.
Mezőmegyer II: Pribelszki – Papp Á., Erdélyi, Jova, Kis I., Tóth Á., Zsibrita, Zsidek, Dávid, Megyeri, Kőszáli. Csere: Szalkai, Petrovszki, Kolláth. Edző: Hajdú Péter.
Gólszerző: Erdélyi (17.), Zsibrita (27., 83.), Kolláth (72., 78.).

Bucsa SE–Sarkadkeresztúri SE 8–0 (4–0)
Bucsa, 50 néző. Vezette: Rakonczás Zsolt.
Bucsa: Gera – Tóth K., Jász, Fábián N., Lázók A., Kulik Cs., Laurencsik, Tasi T., Kulik K., Lázók S., Kiss A. Csere: Szabics, Lengyel, Palotai, Sántha, Kiss G., Czinege. Játékos-edző: Nagy Ferenc.
Sarkadkeresztúr: Kóra – Kesztyűs, Pulyka, Rozsi, Szilágyi Z., Molnár M., ifj. Zsoldos, Szalazsán, Szabó Milán, Nikula, Szabó I M. Csere: Berecki, Kovács Z. Játékos-edző: Szabó I Mózes.
Gólszerző: Lázók A. (5.), Tasi T. (17., 23. – 11-esből), Kiss A. (31., 49., 63.), Kulik K. (69.), Lázók S. (79.),

Végegyházi SE II–Vésztői TK 2–1 (1–1)
Végegyháza, 30 néző. Vezette: Giliczó László.
Végegyháza: Kunos – Adler Á., Kusztra, Hack D., Husvéth, Németh Sz., Marik, Józsa, Szakál, Sramkó, Pecznyik. Csere: Markovics, Adler V., Molnár L., Gyebnár, Harczman. Edző: Fejes István.
Vésztő: Mezger – Fazekas J., Balázs, Papp K., Varga T., Szabó L., Lázár A., Tukacs, Szabó Sz., Gurmai, Bradák. Csere: Balog Á., Márki-Kira Á., Papp L., Szepesi, Varga S., Szőke. Szakmai vezető: Szabó Sándor.
Gólszerző: Hack D. (25.), Szakál (80. – 11-esből), ill. Szőke (31.).