Közösségi oldalak

Belföld

Rendőrségi hírek Békés megyéből

Magyarbánhegyesen, 2024. április 30-án éjjel háromnegyed 3-kor tűz volt egy dohányboltnál. A trafik bejárati ajtaja égett, egy arra járó férfi hívta a segélyhívót. Rendőrök érkeztek először a helyszínre és eloltották a tüzet, amit a gyanú szerint egy helyi férfi okozott. A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított ellene.


A Békéscsabai Rendőrkapitányság 2024. április 30-án szabálysértési őrizetbe vett egy békéscsabai férfit, mert motorkerékpárt vezetett annak ellenére, hogy nincs rá érvényes vezetői engedélye. A rendőrök az engedély nélküli vezetés szabálysértés miatt három napon belül bíróság elé állíthatják.

Békés megyében 2024. május 1-jén két férfi ellen indult közlekedési bűncselekmény miatt büntetőeljárás. Egyiküket délelőtt igazoltatták a rendőrök Battonyán, a Hunyadi utcában. Személygépkocsit vezetett a gyanú szerint ittasan, ezért bevonták a vezetői engedélyét. A másik autós ellen azért tettek feljelentést, mert korábbi szabálysértése miatt a rendőrség eltiltotta a járművezetéstől, de ennek ellenére volán mögé ült. Őt Körösladányban, a Lenke utcában állították le – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.