Közösségi oldalak

Belföld

Ittas sofőr Békéscsabán, hőzöngő garázda és szabálysértő férfiak Gyulán

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2024. május 7-én 5 óra 30 perc körül Békéscsabán, a Nagyrét tanya útszakaszán. Egy tehergépkocsit vezető férfit ellenőriztek, akinél a helyszíni alkoholszondás ellenőrzés pozitív értéket mutatott. Mivel az ittasság gyanúját a további mérések is megerősítették, a rendőrök elvették a férfi vezetői engedélyét és büntetőfeljelentést tettek ellene.

Hangoskodott és több kukát is felrúgott egy férfi 2024. május 7-én 1 óra körül Gyulán, a Városház utcában. A rendőrök előállították a rendőrkapitányságra, ahol a férfi elmondta, hogy magánéleti problémái vannak, és a felgyülemlett feszültséget próbálta meg levezetni így. Azt is bevallotta, hogy szemetesek mellett egy kirakat üvegét és egy vendéglátóhely fémkeretes asztalát is összetörte. A Gyulai Rendőrkapitányság garázdaság vétség elkövetésének gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

A Gyulai Rendőrkapitányság rendőrei 2024. május 7-én őrizetbe vettek egy férfit, aki annak ellenére kereste fel volt élettársát, hogy a rendőrség ezt egy ideiglenes megelőző távoltartási határozattal megtiltotta neki. A férfit szabálysértés miatt, gyorsított eljárásban három napon belül bíróság elé állíthatják – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

RSS Sportklub hírei

YouTube csatorna