Közösségi oldalak

A magyar labdarúgó-válogatott következő mérkőzései

Az ország válogatottja november 17-én a Luxemburg csapata ellen lép pályára. A játék érdekesnek ígérkezik. Sok szurkoló várja, hogy élvezhesse a gyönyörű játékot, kedvenc játékosai tudását. A Nemzetek Ligájában elszenvedett vereség után a csapatban változások történtek. Minden részletet megtudhat a gg.bet oldalon, valamint itt talál naprakész információt a legtöbb közelgő mérkőzésről.

Akkor a magyar válogatott az olasz válogatottal szemben 0:2 vereséget szenvedett. Ezt követően Marco Rossi vezetőedző kijelentette, hogy a magyar csapatnak remek szurkolói vannak. Nem minden országban van ez így. Elmondta, hogy az Olaszország elleni meccsen hibákat követtek el, amelyeket figyelembe fognak venni és kijavítanak. Szerinte a hangulattal nem volt gond, a játékosok és a szurkolók megmutatták, mi is az a „magyar szív”. A vezetőedző szerint a válogatott minden európai csapat tiszteletét kivívta.

A magyar válogatott kapitánya úgy döntött, befejezi pályafutását. Szalai Ádám elárulta, mihez fog kezdeni nemzetközi szintű karrierje befejezése után. Elmondása szerint továbbra sem hiszi el, hogy ilyen magas szinten fejezte be a játékot. Az utolsó mérkőzésen szinte

számolta a perceket, próbált maximálisan koncentrálni. Nagyon sajnálja, hogy becsúszott néhány hiba, amelyek miatt a csapat veszített az olasz válogatott ellen. Szalai Ádám teljes mértékben hálás Marco Rossi edzőnek a munkájáért és csapategyesítő képességéért.

A kapitány szerint az edző a csapatot eredeti képességein felüli teljesítményre sarkallta. Szalai Ádám most edzői vizsgát kíván tenni, hogy új fejezetet nyisson életében. A Magyar mindössze 34 éves. Még előtte áll az élet. A profi karrier vége egyáltalán nem jelenti a futballvilág elhagyását. A sportoló a nemzeti válogatottban 2009-től szerepelt. Kiváló eredményeket mutatott, 86 mérkőzésen vett részt és 26 gólt lőtt. Minden szurkoló csodálta a tehetségét.

Ha a vizsga sikeres lesz, ami kétségtelen, akkor Szalai Ádám olyan pozícióba kerülhet, amelyben rengeteg hasznot hozhat az országnak. Labdarúgó tapasztalatait, tehetségét továbbadhatja tanítványainak, ők pedig még sikeresebbé tehetik majd a magyar futballt. A sportoló akaratereje nem engedi, hogy másodhegedűs legyen. Az olasz válogatott elleni vereség rámutatott, hogy van még hova fejlődni, van még min dolgozni. Ez fontos, mivel mindig előttünk kell legyen a cél, amely felé igyekszünk.

A Nemzetek Ligájában a magyarok hat meccs után fejezték be a szereplést. A csapat összesen 10 pontot kapott. A csapat csupán egy ponttal maradt alul az olaszokkal szemben. Ezért volt kénytelen elhagyni a 2022/23-as tornát. Nagyon bízunk benne, hogy legközelebb a magyar válogatott jobban teljesít majd.