Közösségi oldalak

Sport

Mezei Nikolett döntőbe került az Európa-bajnokságon!

Törvényszerű, hogy most, amikor egyre jobban közeledik a törökországi Antalyában megrendezett Kick-box Európa-bajnokság vége, egyre kevesebb a még versenyben lévő versenyző és egy re nagyobb az izgalom a tét miatt is. Hiszen a küzdelmek az Európa-bajnoki döntővel fejeződnek majd be.

 

Ilyen izgalmas vég kifejlet vár a battonyai Barátság SE húsz éves , fiatal magyar válogatott versenyzőjére, Mezei Nikolettre is. Niki a csütörtöki versenynapon a kick-light 65 kg-os súlycsoportban a döntőbe jutásért küzdött az észak-makedón Viktorija Varadinova ellen. A nagy tét nem befolyásolta Niki teljesítményét, sőt…! Niki folyamatosan megelőzte és nem hagyta érvényesülni az ellenfelet. Oldalsó rúgással többször keményen eltalálta, rá is kellett számolni. A mérkőzés nem ment végig, hiszen hatalmas pontkülönbség alakult ki, s technikai K.O.-val leléptették a macedón hölgyet.

Pénteken nem akármilyen döntő vár Mezei Nikolettre. Az ellenfél ugyanis ugyanaz az angol Nesta Baxter lesz, akitől az első napon light-contactban balszerencsés mérkőzésen szenvedett vereséget. Így a döntő dupla téttel bír, hiszen van mit az adóságból visszafizetni.