Közösségi oldalak

Sport

Szabados Tamás: A játék minősége még távol van az ideálistól!

Popescu Robert jegyezte a gyarmatiak első idei gólját. Archív fotó: Erdős Csaba

Három napnyi közös felkészülés után a megyei rivális, Előre ellen vívta az első téli felkészülési mérkőzését a Füzesgyarmati SK NB III-as labdarúgócsapata. A szombati találkozót Popescu és Szilágyi találatai döntötték el a sárrétiek javára.

Felkészülési labdarúgó-mérkőzés

Füzesgyarmati SK–Békéscsaba 1912 Előre II 2–0 (1–0)
Füzesgyarmat. Vezette: Bakos.

Füzesgyarmat: Zsibrita (Fildan) – Sós (Csukodi D.), Raducu (Urbanowski), Oltean, Pataki – Bódis, Achim Á. – Szabó B. (Szilágyi), Kis Sz. (Achim S.), Bartók (Cigan) – Popescu (Csukodi Z.). Vezetőedző: Szabados Tamás.

Békéscsaba: Apró – Komáromi, Sipaki, Bacsa, Orvos Levente – Pap Sz., Babinyecz, Csák, Marik – Oláh Á., Mágocsi. Csere: Bukrán, Rajsli, Trescsula, Vörös, Borbély. Vezetőedző: Nagy Sándor.
Gólszerző: Popescu (10.), Szilágyi (75.).

 

Szabados Tamás: – A mérkőzés elérte a célját. A játék minősége érthetően távol járt még az ideálistól, de amit visszakaptam a játékosoktól, az több is volt annál, mint amire számítottam.

Nagy Sándor: – Taktikai célokra igyekeztünk felhasználni a második edzőmérkőzésünket. A fiataljainknak még rá kell érezniük arra, mennyiben más tapasztalt felnőttekkel szemben játszani, mint saját korosztályukkal. Nem vagyunk elégedetlenek a játék képével, voltak jó dolgaink, azokra kell építkeznünk.

B.M.