Közösségi oldalak

Sport

Döntetlennel zárta a téli tesztmérkőzéseit Soroksáron a Békéscsaba

Fővárosi döntetlennel zárta a téli tesztmérkőzései sorát a Békéscsaba 1912 Előre NB II-es labdarúgócsapata. A lila-fehérek a ligában is konkurens Soroksár otthonában tartották a jövő hétvégén induló bajnokság főpróbáját.

Az első félidő kiegyenlített játékot hozott, mindkét oldal a stabilitásra helyezte a hangsúlyt, ennek ellenére azért akadtak helyzetek, de a befejezések nem sikerültek.

A második félidő elején Puskás centerezésére érkezett jó ütemben Czékus és 13 méterről egyérintőből helyezte a labdát a kapuba. Nem sokat váratott az egyenlítés sem, hiszen három minutával később egy előrevágott labdánál bizonytalankodtak a csabai védők, ezt kihasználva a rutinos Lovrencsics Balázs bevette Póser kapuját. A folytatásban Czékus előtt adódott a meccs legnagyobb lehetősége, amit végül mellé belsőzött. Összességében egy jó iramú, kiegyenlített meccset zártak döntetlenre a felek.

Felkészülési labdarúgó-mérkőzés

Soroksár SC–Békéscsaba 1912 Előre 1–1 (0–0)
Budapest
Gólszerző: Lovrencsics B. (52.), ill. Czékus (49.).

Soroksár: Holczer – Ternován, Ikonomou, Valencsik, Pintér – Németh, Hudák, Sipos – Halmai, Lisztes, Hegyi. Játszott még: Kovács M., Lipcsei K., Kékesi, Nagy O., Varga S., Köböl, Erdélyi, Lovrencsics B., Hajdú. Vezetőedző: Lipcsei Péter.

Békéscsaba: Póser – Puskás, Albert, Farkas M., Bora, Mikló – Váradi (Hodonicki, 80.), Kitl (Kóródi, 70.), Zvara, Horváth P. – Czékus. Vezetőedző: Brlázs István Gábor.

Brlázs Gábor: – A tervezettek szerint azok kaptak játéklehetőséget, akik két napja kevesebbet játszottak. A terhelés miatt csak minimális változtatást hajtottunk végre. Jó iramú mérkőzést tudtunk játszani, maradt még egy hetünk az apró részleteket helyre tennünk.

Kiemelt kép: Soroksár SC

B.M.