Közösségi oldalak

Sport

Sikeres taekwon-do övvizsga Békéscsabán

Máté Zoltán VII.DAN gratulál a sikeres vizsgához és átadja az oklevelet. Mellette Krajcsó istván IV.DAN, a JALTE ITF taekwon-dosainak szakosztályvezető-edzője.

A téli hónapokban, amikor a versenynaptárban nincsen sok verseny, előtérbe kerülnek az övvizsgák a harcművész irányzatok jelentős részénél.

Így történik ez az ITF Taekwon-dosok között is. A békéscsabai József Attila Lakótelepi Tömegsport Egyesület (JALTE) ITF Taekwon-do Szakosztályának tagjai vizsgáztak a hét végén Békéscsabán, JALTE –Debreczeni team edzőtermében Máté Zoltán VII.DAN, a Magyar ITF Taekwon-do Szövetség alelnöke, területi instruktor előtt.

Ahogyan ezt Krajcsó István IV.DAN, a csapat edzője elmondta, Máté Zoltán Mester nem csak vizsgáztatott, hanem egy változatos és tartalmas edzést is tartott azoknak a szakosztályi tagoknak, akik most nem vizsgáztak. A vizsga egyébként mindenkinek jól sikerült, így mind a felkészítő, mind a vizsgáztató meg lehetett elégedve a mutatott teljesítménnyel. Elégedetten térhetett haza a huszonöt résztvevő.Gratulálunk a vizsgázóknak és edzőiknek!