Közösségi oldalak

Sport

Gólzáporos bajnoki főpróbát tartott Kecskeméten a Körösladány NBIII-as csapata

Gólzáporos bajnoki főpróbát tartott vasárnap a Körösladány MSK NB III-as labdarúgócsapata, amely a Közép csoportban 15. helyen tanyázó Kecskeméti TE II-es együttese vendégeként jutott féltucat találatig. A sárréti együttes jövő vasárnap a Vasas II otthonában kezdi meg a tavaszi idényt.

A kezdeti tapogatózás után átvette az irányítást a Körösladány. Előbb Csicsely szabadrúgása adott komoly munkát a hazai kapusnak, majd Burai lövését hárította a kapuvas. Félórányi játék után fejjel már pontosabban célzott a mozgékony szélső, a félidő hajrájában pedig Zelenyánszki biztosította be a vendégek vezetését. Az apró termetű játékos a szélről középre tett labdát értékesített 5 perc leforgása alatt kétszer.

Szünet után sem lassítottak a látogatók, ismét Burai kezdte a gólgyártást, aki Czirok kiugratását értékesítette. Nagy kedvvel játszottak a sárrétiek, ennek a hozadéka lett a 74. percben Farkas találata, akinek csak bele kellett pöckölnie egy, a védője által levett beadásba. A hazaiak szépítését követően két fiatal hozta össze a ladányiak hatodik gólját. A saját térfelén labdát szerző, Szántó Bencéé volt az előkészítés és az érdem, Szabó Lászlóé a pontos befejezés.

Felkészülési labdarúgó-mérkőzés

Kecskeméti TE II–Körösladány MSK 1–6 (0–3)
Kecskemét
Gólszerző: Szamosi (80.), ill. Burai (31., 60.), Zelenyánszki (35., 39.), Farkas J. (74.), Szabó L. (85.).

Körösladány: Kertész (Selmeczi-Tóth, 75.) – Malkócs (Palik, 75.), Wéber, Bakk, Illés – Zelenyánszki (Szántó B., 46.), Ruzsa (Murvai, 75.) – Czirok (Szabó L., 75.), Csicsely (Farkas J., 61.), Burai (Jánovszki, 75.) – Cservenák (Kisari, 75.).

Ekker Attila: – Jól játszottunk, minden játékost dicséret illet, bízom benne, hogy ez a harcosság és feszesség a következő hetekben is jellemző lesz a csapatra.