Közösségi oldalak

Sport

Pontot rabolt a Füzesgyarmat csapata Tiszaújvárosban

Raducu Sorin (3) védő létére mentette a menthetőt a végén. Fotó: Erdős Csaba

Megszerezte első idei idegenbeli pontját a füzesgyarmati csapat, az NB III-as labdarúgó-bajnokság szerdai hatodik játéknapján. A sárrétiek a „mumusnak” tekintett Tiszaújváros otthonában értek el döntetlent úgy, hogy az első félidő finisében a hazaiak, a másodikban pedig ők találtak kapuba.

Kezdettől kitűnt, hogy két masszív csapat veszi fel a küzdelmet. Hosszú ideig nem találtak egymáson fogást a felek. Később a gyarmatiak váltak veszélyesebbé, de Virág két ígéretes lehetőséget is elpuskázott. Ahogy ilyenkor lenni szokott, a szünet előtt jött a hidegzuhany számukra. Vasziljevics hibáját Oltean tetézte egy-egy felesleges becsúszással, ami büntetőt eredményezett. Nagy D. lövésébe Fildan beleért, de az erős labda így is a kapuban landolt.

Az előrejáték lendítése érdekében fiatalt cseréltek a látogatók a második félidőre. Kezdetben a hazaiak visszavették az irányítást, kevésbé tűnt stabilnak a sárréti csapat. Egy újabb csere azonban elérte a várt hatást. Lendületesebbé vált a vendégcsapat, amely sorra alakított ki a helyzeteit. A végjátékban Raducu előbb kihagyott egy nagy ziccert, de a sors pár perc múltán visszaadna a lehetőséget, és ekkor már élt a lehetőséggel. Az utolsó pillanatokban a vendégek a győzelemért rohamoztak, a hazaiak azonban kihúzták a számukra nehéz időszakot.

NB III-as labdarúgó-mérkőzés

FC Tiszaújváros–Füzesgyarmati SK 1–1 (1–0)
Tiszaújváros, 180 néző. Vezette: Muhari Gergő (Sztányi Tibor, Benkő Róbert).
Gólszerző: Nagy D. (40. – 11-esből), ill. Raducu (86.).

Tiszaújváros: Tóth Cs. – Kundrák, Gelsi, Valkay, Bocsi (Kiss B., 26.) – Tóth S., Nagy P. – Páll, Vitelki B. (Lehóczki, 74.), Gönczi – Nagy D. (Erős, 61.). Vezetőedző: Vitelki Zoltán.

Füzesgyarmat: Fildan – Achim Á., Raducu, Vasziljevics (Toca, 68.), Pataki – Achim S. (Bódis, 93.), Kis Sz. (Orovecz, 84.), Oltean, Cigan – Popescu (Szabó B., 68.), Virág (Kiss G., 46.). Vezetőedző: Szabados Tamás. Szakmai koordinátor: Boros Tibor.

Boros Tibor: – A mérkőzés előtt a pontszerzésből indultunk ki, ez alapján nem lehetek elégedetlen. Összességében úgy is stabilak voltunk, hogy két-három emberünk kimondottan gyenge teljesítményt nyújtott, ezzel együtt a többek által minőségi teljesítményt tettünk le az asztalra és a helyzetek alapján közelebb is álltunk a győzelemhez.

RSS Sportklub hírek

YouTube csatorna

RSS Időjárás

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!