Közösségi oldalak

Hírek

Mészáros Márk: Lehet rosszul játszani, de ilyen lélektelenül és akaratgyengén nem!

A bajnoki év legsúlyosabb vereségét szenvedte el a Békéscsaba 1912 Előre NB III-as labdarúgócsapata vasárnap, amely a 36. fordulóban Tiszaújvárosban maradt alul. A házigazdák különösen a pontrúgásokból tudtak komoly tőkét kovácsolni maguknak, hiszen négy gólt is ilyen szituációból szereztek az önbizalomhiányban szenvedő lilák ellen.

A szöglet után már az elején vezetést szerzett a rutinos, összeszokott csapat benyomását keltő Tiszaújváros. A folytatásban is a hazai együttes dominálta a mérkőzést, főként a pontrúgásai állították megoldhatatlan feladat elé a csabai fiatalokat. A vendégek keveset birtokolták a labdát, ezáltal a kapuig sem igazán tudtak eljutni.
Komoly változás a szünet után sem állt be, a hazai gárda újabb gólokkal biztosította be megérdemelt sikerét. A látogatók előtt csak az utolsó negyedórában nyílott több lehetőség a szépítésre, de valamennyi helyzetük kimaradt.

NB III-as labdarúgó-mérkőzés

FC Tiszaújváros–Békéscsaba 1912 Előre II 6–0 (3–0)
Tiszaújváros, 150 néző
Vezette: Práth Dávid (Vilmányi Simon, Derda Dominik Kolos).
Gólszerző: Nagy P. (6., 52.), Gelsi (18.), Géringer (35., 59.), Pap Zs. (73.).

Tiszaújváros: Herceg – Gelsi, Mahalek (Vasziljevics, 53., Horváth T., 69.), Tóth S. (Pap Zs., 69.), Bocsi (Lehóczki, 26.) – Nagy P., Vitelki B., Géringer, Lőrincz – Bartusz (Nagy D., 53.), Gottfried. Vezetőedző: Vitelki Zoltán.

Békéscsaba II: Tóth A. – Szabó Zs., Sipaki (Bacsa, 67.), Czvalinga (Borbély, 82.), Kasik (Zahorán, 74.) – Styecz (Marik, 67.), Bónus, Farkas B., Varga T. – Mágocsi (Cservenák, 67), Oláh Á. Edző: Mészáros Márk.

Mészáros Márk: – A heti felkészülésünk minősége, illetve a keretünk szűkös létszáma borítékolta, hogy nehéz mérkőzésünk lesz. Ennek ellenére az akarati tényezők mellett nem tudok és nem is akarok elmenni. Lehet rosszul játszani egyénileg és csapatszinten, de ilyen lélektelenül és akaratgyengén nem. Nehéz bármilyen szakmai értékelést adni a mérkőzésről, az egyedüli pozitívum, hogy véget ért.