Közösségi oldalak

Sport

Magabiztosan verte a Körösladány a Karcagot

Fotó: Kovács-Goda József

Az NB III-as labdarúgó-bajnokság szerdai hatodik fordulójában parádés első félidei teljesítménnyel aratott magabiztos hazai sikert a körösladányi csapat. A sárrétiek kreatív játékkal már szünetig négyszer bevették a Karcag kapuját, a meccs második felében pedig már csak „utaztak”. Ezzel a sikerrel Ekker Attila legénysége a tabellán is helyet cserélt a szintén újonc nagykunságiakkal.

Alaposan bekezdett a ladányi együttes. Papp D. 8 méteres próbálkozásánál a felső léc még megmentette a góltól a karcagiakat, de a 8. percben Fedinisinec kapus már tehetetlennek bizonyult Malkócs lapos lövésével szemben, melyet a tizenhatos sarkáról eresztett meg a támadó. Nem sokkal később pedig Czirok vette el a labdát a bizonytalankodó kaputól és pár lépésről két gólra növelte a házigazdák előnyét. A folytatásban is kezdeményezőbb volt a hazai együttes, amely félórányi játék után újabb két gyors gólt ért el. Előbb Wéber bólintott be egy bal oldali szögletet, két minutával később pedig Czirok tette meg ugyanezt a jobbról elvégzett sarokrúgásból.

A második félidő elején felpörgette játékát a karcagi csapat, mégis a hazaiak növelték tovább az előnyüket, miután egy sakk-mattra kijátszott támadást Zelenyánszki fejezett be pontosan 7 méterről. Később a cserék hatására alább hagyott valamelyest a ladányiak lendülete, Pap Zsolt révén két megingásukat is kihasználta a nagykunsági alakulat, de ezzel is csak kozmetikázni tudta a végeredményt, összességében a biztos hazai győzelem egy pillanatig sem forgott veszélyben.

B.M.

NB III-as labdarúgó-mérkőzés

Körösladány MSK–Karcagi SE 5–2 (4–0)
Körösladány, 280 néző
Vezette: Kakuk Szabolcs (Vilmányi Simon, Csákó Patrik).
Gólszerző: Malkócs (8.), Czirok (12., 32.), Wéber (30.), Zelenyánszki (55.), ill. Pap Zs. (68., 74.).

Körösladány: Kertész – Talpalló Á., Papp D., Wéber (Palik, 82.), Bakk – Zelenyánszki (Murvai, 59.), Ruzsa – Kisari (Farkas J., 59.), Burai (Szántó B., 82.), Czirok – Malkócs (Csicsely, 68.).

Karcag: Fedinisinec – Pap Zs., Tóth G., Éles, Tóth M. (Nagy Z., 46.) – Szentannai (Balajti, 64.), Virág, Szabó L., Juhász (Kuti, 82.) – Oláh (Maruscsák, 46.), Miterkó (Sidibe, 64.). Vezetőedző: Igor Bogdanovics.

Ekker Attila: – Remek munkát végeztek a fiúk az első félidőben, ennek volt köszönhető a nagyarányú vezetés. A szünetben átbeszéltük ennek a veszélyeit. Góllal kezdtük a második félidőt is, csak azt sajnálom, hogy a játékrész közepére kicsit leeresztettünk. Ettől függetlenül jár a gratuláció a csapatnak.

Videó: Sportklub.netRSS Sportklub hírek

YouTube csatorna

RSS Időjárás

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!