Közösségi oldalak

Sport

Hazai döntetlen a Dorog ellen

Fotó: Nemzeti Sport Online

Vasárnap nem láthattak jó mérkőzést, de még gólt sem a Kórház utcai Stadionba kilátogató szurkolók. Az NB II-es labdarúgó-bajnokság hatodik játéknapján nem bírt egymással a Békéscsaba és a Dorog csapata. A vendégek szervezetten kivédekezték a meccset, a hazaiakban pedig nem volt meg az az átütő erő, ami három pontot eredményezhetett volna.

Merkantil Bank Liga, 6. forduló

Békéscsaba 1912 Előre–Dorogi FC 0–0
Békéscsaba, 1230 néző
Vezette: Nagy Norbert (Szabó Dániel, Nagy Viktor).

Békéscsaba: Bukrán – Puskás (Oláh Á., 88.), Albert, Fazekas, Mikló – Horváth P., Zvara (Váradi, 60.), Kitl, Talpalló (Czékus, 46.) – Máris (Szalai, 74.), Lukács (Hamed, 60.). Vezetőedző: Brlázs István Gábor.

Dorog: Molnár Zs. – Tóth Barnabás, Gyurácz, Keresztes, Papp M. – Lénárth T., Albert Á. (Sztojka, 67.) – Lustyik (Oldal, 74.), Szerencsi, Szedlár (Rácz F., 80.) – Paudits (Barna, 67.). Vezetőedző: Fenyvesi László.

Brlázs István Gábor: – Az első félidőben nem volt meg a tűz ahhoz, hogy egy ilyen rangadót meg tudjunk nyerni. Sajnálom a kilátogató szurkolókat miatta. A másodikban tudtunk egy kis lendületet vinni a játékba, de nem sikerült helyzeteket kialakítani.

Fenyvesi László: – Az első félidőben voltak helyzeteink, a mérkőzés legnagyobb ziccerét is mi hagytuk ki. Szünet után egyik csapat sem volt veszélyes a másik kapura. Igazságos döntetlen született.