Közösségi oldalak

Sport

Idegenbeli győzelmek volt a sláger a Megye I -ben! – Megyei foci eredmények

Megye I. osztály, rájátszás, 6. forduló

Felsőház

Okány KSK–Orosházi MTK-ULE 1–3 (0–2)
Okány, 200 néző. Vezette: Barta Tibor.
Okány: Kurta – Szabó R., Mező, Bogár, Bondár, Boros, Kopács, Vincze D., Tokjai, Kollát, Tövisháti. Csere: Patka, Komlósi, Kincses, Komódi, Szarka, Balogh R., Baksai. Edző: Szabó László.
Orosháza: Marunák – Varga P., Dajcs, Kovács D., Vincze, Selmeczy, Harangozó, Csőke, Fehér, Miszlai, Gedó. Csere: Németh R., Szabó Á., Janicsek, Kocsis, Czinkóczi. Edző: Buza Barnabás, Kvasznovszky József.
Gólszerző: Kollát (48.), ill. Csőke (11., 43.), Harangozó (90.).
Bondár a 45. percben büntetőt hibázott.
Nagyszerű ritmusban kezdődött a mérkőzés, és a lüktető iramból a későbbiekben sem vettek vissza a felek. A vendégek már a 11. percben előnybe kerültek Csőke szöglet utáni lecsorgóból szerzett átlövésével, ami a hazaiakat kicsit meg is lepte. A félidő végére magára talált az Okány, egy kontraakcióból mégis az orosháziak találtak be újra. Még a szünet előtt lett volna lehetőség a zárkózásra, de Bondár büntetője kimaradt. A térfélcserét követően láthatóan élesebben jött ki a házigazda, és gyorsan szépített is Kollát fejesével. Az utolsó félórában egyre nagyobb lett a hazai nyomás, de az egyenlítő találatot nem sikerült bevinni. Végül a hosszabbítás utolsó percében a felezőnél szabadrúgáshoz jutottak a vendéglátók és már a kapusuk is az orosházi kapu előtt várta a beívelést, de az OMTK védői kifejelték a labdát, amivel Harangozó az üres kapuig sprintelhetett, kialakítva a végeredményt. (V. R.)

Szabó László: – Sokat tettünk az egyenlítés érdekében, de az utolsó utáni pillanatban a vendégek le tudták zárni a találkozót. Gratulálok az Orosházának!

Buza Barnabás, Kvasznovszky József: – Gratulálunk a csapatnak a győzelemhez. Úgy érzem, megérdemeltük. Varju Richárd

Nagyszénás SE–Körösladány MSK 0–3 (0–3)
Nagyszénás, 110 néző. Vezette: Barta Norbert István.
Nagyszénás: Lévai – Godár, Darida, Kukovecz, Juhász, Vili, Libor, Rafaj, Nagy Sz. D., Kovács L., Márk. Csere: Valuk, Leszkó, Simon L., Takács, Frankó, Kókai Á. Edző: Tasi Róbert.
Körösladány: Farkas Zs. – Ruzsa, Wéber, Bakk, Farkas J., Szántó, Csicsely, Czirok, Kisari, Talpalló, Burai. Csere: Milek, Murvai, Malkócs, Szabó M. Edző: Ekker Attila, Futaki Krisztián.
Gólszerző: Kisari (12.), Farkas J. (22., 24.). Kiállítva: Wéber (45.).
A két csapat jelenlegi helyzetének megfelelően alakult az első félidő képe. A vendégcsapat több helyzete közül hármat is kihasznált, miközben a Szénás csak ritkán jutott el a ladányi kapu közelébe. A félidő vége előtt Wébert a kapura törő hazai játékos buktatása miatt kiállította a játékvezető. Az emberelőnynek köszönhetően a második félidőre a hazaiak kiegyenlítetté tették a mérkőzést. Több helyzetet kidolgoztak, de ezek sorra kimaradtak. A mezőnyjáték közepette egy-egy ziccer is adódott, gólt azonban ezek sem hoztak újabbat. A Ladány bajnokhoz méltó első félidőt produkálva győzött. (A. G.)

Tasi Róbert: – Sokat segített a kiállítás a mérkőzés eredménye szempontjából. Nem tudtuk megnehezíteni a vendégcsapat dolgát. Gratulálunk a Körösladánynak a bajnoki címhez! Sok sikert nekik a továbbiakban!

Ekker Attila, Futaki Krisztián: – Jó ritmusban kezdtük a játékot, jókor rúgtuk a gólokat. Egy vétlen, de jogos kiállítás után jól alkalmazkodtunk az emberhátrányos játékhoz. Asztalos Gábor

Szarvasi FC–Gyulai TFC 1–4 (1–0)
Szarvas, 350 néző. Vezette: Hajdú Imre.
Szarvas: Kasik – Bány, Zima, Polonszki, Zahorán, Furár, Deli, Kiri M., Juhász, Simon R., Magyar. Csere: Babák, Klimaj, Pilán, Varga I., Sztancsik, Lénárt. Edző: Somogyi János.
Gyula: Molnár – Nagy S., Szabó Á., Kukla Zs., Nagy G., Kovács Zs., Trescsula, Bánfi, Nyéki, Palik, Kiss T. Csere: Zsilák Máté, Magyar, Zsilák Mátyás, Oláh A. Edző: Sajben Gábor.
Gólszerző: Furár (43.), ill. Kiss T. (47.), Trescsula (62.. 90.), Bánfi (78.).
A forduló rangadója kiegyenlített első félidőt hozott. Már-már a szünetet várták a csapatok, amikor egy beadás az egyik védőről Furár elé pattant, aki élve a váratlan lehetőséggel, előnyhöz juttatta a szarvasi csapatot. A szünet után a gyulaiak az első támadásukból egyenlítettek, ami megzavarta az addig stabil hazaiakat. Feldobta viszont a látogatókat, akik egyértelműen átvették a játék irányítását, és a kidolgozott helyzetek, illetve a védelmi hibák kihasználásával fontos győzelmet arattak a második hely megszerzése szempontjából. A második félidőre érthetetlenül visszaeső Szarvas előtt ebben az időszakban nem adódott gólszerzési lehetőség. (L. J.)

Somogyi János: – Remek első félidei teljesítmény után sajnos nincsenek véletlenek. Az elmúlt heti edzéslátogatottságunk visszatükröződött a mai játékunkban. Gratulálok a gyulaiaknak!

Sajben Gábor: – Három balszerencsés vereség után a fantasztikus csapatom ezzel a mai lehengerlő győzelmével bebizonyította, hogy rátermett az ezüstérem megszerzéséhez. Kepenyes György

Alsóház

Szeghalmi FC–Jamina SE 0–2 (0–1)
Szeghalom, 50 néző. Vezette: Hajdú Dávid.
Szeghalom: Nagy Sz. – Tatár, László L., Takács J., Szalóczi, Mészáros Máté, Marton, Seres, Cserna R., Tófalvi, Szabó G. Csere: Fazekas, Barna, Hajdú, Turi. Edző: Boruzs István.
Jamina: Démusz – Horváth M., Mészáros Márk, Kardos T., Okos, Ulrich, Kardos L., Szaszák, Papp D., Bereczki, Bencsik. Csere: Zelenyánszki A., Kovács I., Leszkó, Zelenyánszki K., Gál. Edző: Pozsár Gábor.
Gólszerző: Mészáros Márk (22.), Okos (52.).
Az első félidőben kiegyenlített játék folyt, ám míg a hazai oldalon minden valamire való lehetőség kimaradt, addig a jaminaiak a rutinos Mészáros Márk révén egy 16 méteres átlövésből vezetéshez jutottak a játékrész derekán. Az előnyt stabilan őrizték is, mi több a szünet után hamarosan megduplázták azt. A mérsékelten teljesítő hazaiakban nem volt gól ezen a napon, mint ahogyan Bereczki Zsoltban sem a vendégeknél, akire egyedül legalább öt nagy helyzet jött ki, de még a kapu torkából sem tudott betalálni! (Zs. J.)

Boruzs István: – A heti edzésmunkánk értékelhetetlen volt, ami meglátszott a mai teljesítményünkön. Amíg a munka oldalán nem teszünk le semmit az asztalra, addig ne várjuk, hogy jól fogunk lakni. Hozzáállás és akaratbeli problémák mellett még a játékfelfogásunk is kívánnivalót hagyott maga után. Teljesen megérdemelt a Jamina győzelme. Amíg a fejekben nem lesz a rend, addig sajnos nem fogjuk örömünket lelni a pályán.

Nyúl Gábor: – Felszabadult játékkal akár nagyobb arányban is nyerhettünk volna. Zsombok János

Sarkadi KLE–Szabadkígyósi SZSC 2–2 (1–1)
Sarkad, 40 néző. Vezette: Zahorán János.
Sarkad: Sándor – Oláh Gergő, Kovács I., Jánki I., Szilágyi L., Farkas M., Erdei, Szabó G., Hrabovszki, Diósi, Mezei. Csere: Gyebnár, Kovács A., Urbán, Rácz Zs., Hollósi, Jánki M., Kálló. Edző: Balogh Csaba.
Szabadkígyós: Dolezsán – Sebestyén A., Magyari, Alb, Ancsin, Szabó Z., Sebestyén M., Faragó, Hegedűs, Nagy D., Ökrös. Csere: Lukács, Molnár M., Oláh Gábor. Játékos-edző: Szabó Zoltán.
Gólszerző: Mezei (43., 57.), ill. Magyari (30., 55. – mindkettőt 11-esből). Kiállítva: Szabó G. (29.), Kovács I. (55.).
A mezőny két legtöbb saját nevelésű játékosát szerepeltető csapat az első félidőben kiegyenlített csatát vívott. A vendégek egy kiállítással társított büntetővel szereztek vezetést, amit a lelkes sarkadiak a szünet előtt ledolgoztak. A fordulós után megismétlődött ez a forgatókönyv. Magyar újra bevarrta a tizenegyest, amit Kovács István egy szükségszerű kezezéssel hozott össze, amiért ő is idő előtt kivált. A Kinizsi tartását jelzi, hogy nyomban egalizált, és kettős emberhátrányban is otthon tartotta a győzelemmel felérő pontot, a végjátékban pedig akár meg is nyerhette volna a mérkőzést… (K. Zs.)

Balogh Csaba: – Végre azt csinálták a fiúk, amit kértem és akaratban kilenc emberrel is jobban fociztunk a Kígyósnál. Talán, ha szerencsésebbek vagyunk, a győzelmet is megszerezhettünk volna. Gratulálok a srácoknak!

Ifj. Szabó Zoltán: – Akaratban a hazai csapat felülmúlt bennünket. Gratulálunk a sarkadiaknak! B. Cs.

Megye II/A osztály, 21. forduló

Békésszentandrási HMSE–Medgyesbodzás SE 1–4 (1–3)
Békésszentandrás, 80 néző. Vezette: Jakab József.
Békésszentandrás: Buzás – Bencsik (Kovács N.), Olasz István, Filyó, Balázs, Tasi K. (Kaszás), Kozák (Nemcsényi), Lós, Dernovics, Virág, Mochnács (Sztricskó). Játékos-edző: Boér Zsolt.
Medgyesbodzás: Véha – Kelemen (Zsibrita), Juhász, Nagy L., Fülöp, Dunai (Kovács Zs.), Balogh G., Serbán, Sódar, Novák, Varga V. (Csepregi). Edző: Mazán Zoltán.
Gólszerző: Virág (20.), ill. Fülöp (5.), Dunai (15., 34., 51. – 11-esből). Kiállítva: Fülöp (74.).
A jól játszó bodzásiak az első félidőben remekül használták ki a hazaiak óriási egyéni hibáit, ezekből tekintélyes előny birtokába kerültek a szünetig. A térfélcserét követően már egy taktikusabb bodzási együttes volt a pályán, amely miután egy büntetőből tovább növelte előnyét, már egy taktikusabb énjét mutatta. Hiába támadtak többet a hazaiak, ezek meddőek voltak, illetve erőtlennek bizonyultak a szervezett vendégekkel szemben.

Dévaványai SE–Mezőmegyer SE 0–6 (0–2)
Dévaványa, 70 néző. Vezette: Kovács Antal.
Dévaványa: Szász – Végh, Papp K. (Nagy I.), Gál, Pap Á., Nyíri J. (Pelyva), Szabó E. (Szeifert), Horváth B., Juhász P. (Szabó M.), Somogyi, Papp V. Csere: Szeifert, Pelyva, Nagy I., Séllei, Szabó M. Játékos-edző: Bereczki Árpád.
Mezőmegyer: Kun – Kecskeméti (Zsidek), Kerekes, Horváth B. (Szabó T.), Benyó N., Balogh M. (Antal), Séllei, Mengyán, Balog K., Barkász, Tóth G. Edző: Zsiros György.
Gólszerző: Balog K. (4. – 11-esből, 34.), Balogh M. (52., 56.), Kecskeméti (60.), Mengyán (75.),
Balog K a 20. percben büntetőt hibázott.
A vendégek már a negyedik percben vezetést szereztek Balog Krisztián büntetőjével, aki félóra múltán újabb tizenegyest lőhetett, de azt Szász kapus szögletre mentette. Pechjére a beívelés Balog fejérő landolt a kapujába. Szünet után már jelentős fölényben játszottak a megyeriek és végül már az első negyedórában bebiztosították magabiztos győzelmüket, ami nem is volt érdemtelen.

Bereczki Árpád: – Az első félidőben saját magunkat végeztük ki! A második félidőt a vendégek lehozták rutinból! Gratulálok a vendégeknek.

Zsíros György: – Az tetszett, hogy mindenki akart és szerintem talán most játszottunk a legjobban a tavaszi szezonban.

Fotó: Erdős Csaba

Mezőberényi LE–Kunágotai TE 4–1 (3–1)
Mezőberény, 50 néző. Vezette: Sándor Imre.
Mezőberény: Rau – Fazekas, Kéki, Durkó (Buczkó B.), Tóth J., Kajlik (Jónás), Olej T., Burai, Zsíros, Adamik, Benyovszki J. Edző: Benyovszki Róbert.
Kunágota: Csomós – Sóstai, Juhász, Balogh E., Multyán P., Multyán Cs., Sárvári M., Kovács A., Sirkó, Borbély (Hajdú Á.), Sárvári Á. Edző: Multyán Lajos.
Gólszerző: Durkó (4., 21.), Kajlik (34., 52.), ill. Multyán Cs. (23.).
Nem hozott túl magas színvonalat a mérkőzés. A berényiek az első félidőben ráerőltették játékukat a vendégeikre. Jelentős fölényben játszottak, sok helyzetet alakítottak ki, ezekből háromszor is betaláltak szünetig, miközben a kunágotaiak egy védelmi megingást kihasználva szépítettek. A második félidőre sem változott meg a játék képe, a hazaiak már az elején növelni tudták az előnyüket, azt követően pedig gondosan őrizték azt.

Mezőhegyesi SE–Dobozi SE 5–1 (0–1)
Mezőhegyes, 80 néző. Vezette: Nagy Zoltán.
Mezőhegyes: Varga P. – Jámbor, Varga T., Czene Z. (Szabó Zs.), Balogh D., Zsilák (Szabó I.), Isaszegi M. (Pálhidai), Rotár, Karancsi, Faragó, Boros. Edző: Ács Levente.
Doboz: Barabás – Somogyi (Szabó R.), Szabó A., Pojendán, Lukucz, Balogh Á., Tímári, Szabó L. (Mészáros), Barcsay, Szigeti J., Roszik. Játékos-edző: Barcsay Attila.
Gólszerző: Boros (66.), Balogh D. (68.), Faragó (70.), Rotár (75., 88. – 11-esből), ill. Barcsay (36. – 11-esből).
A hazaiak támadólag léptek fel, de a jobbnál jobb lehetőségeket is elhibázták a doboziak kapuja előtt. A vendégek szervezetten védték kapujukat, és egy-egy ellenakcióval próbáltak zavart okozni. Az egyik ilyen végén büntetőhöz jutottak, amit Barcsay értékesített. A térfélcserét követően még nagyobb nyomás nehezedett a vendégekre, amit a 66. percig bírtak. Ekkor megtört a jég, ami a látogatók ellenállását is megtörte. Sorra estek a hegyesi gólok, így végül a határvárosiak mindhárom pontot magabiztosan tartották otthon.

Orosházi MTK-Rákóczi–Csanádapácai EFC 0–2 (0–0)
Orosháza, 40 néző. Vezette: Bakos József.
Orosháza: Dobozi – Selmeczy (Dénes), Kovács D. (Nalesnyik), Buza, Fehér (Halász), Kocsis (Ordó), Csőke (Kasuba), Kádár, Balog N., Tóth-Kása, Rácz A. Edző: Buza Barnabás, Kvasznovszky József.
Csanádapáca: Csonka – Bajczer, Haba, Mag, Németh (Vígh), Erdélyi (Tassi Zs.), Bozsó M., Rakonczai, Szűcs, Kasza, Dajka. Edző: Szikora Pál.
Gólszerző: Erdélyi (46.), Kasza (93.). Kiállítva: Rácz A. (85.).
A mérkőzés előtt minden a hazaiak mellett szólt. A megerősített csapat, a műfüves pálya, ennek ellenére a vendégek lelkesedése felülírt mindent. Az orosháziak kezdettől támadólag léptek fel, de nem bírták megbontani a szervezetten védekező és időnként egy-egy kontrát vezető apácaiak hátsó alakzatát. A második félidő elején megszületett vendéggól után még bátrabban rohamoztak a hazaiak, de eredmény nélkül, mert minden lehetőséget kihagytak. Nem így a lelkes és elszánt látogatók, akik az utolsó pillanatokban újból betaláltak, ezzel keretbe foglalva a félidőt. (B. T.)

Békéscsabai MÁV SE–Tótkomlósi TC 3–0 (1–0)
Békéscsaba, 60 néző. Vezette: Fűri Imre.
Békéscsabai MÁV: Juhász – Gurbán (Demeter), Csanálosi, Morva, Zsömbörgi (Sipiczki), Turcsek (Takács K.), Viczián, Mazán, Knyihár, Bánlaki (Lévai), Vozár (Nánási). Edző: Dohányos Zoltán.
Tótkomlós: Asztalos – Keszeli (Borbás), Koleszár (Stranszky), Bacsa, Horváth H., Jámbor G. (Zádori), Baliga D., Abonyi Á. (Sós), Balogh T., László, Abonyi A. Edző: Papp Lajos, László Dávid.
Gólszerző: Morva (27., 63. – mindkettőt 11-esből), Mazán (87.). Kiállítva: Abonyi A. (63.).
Alacsony színvonalú játék folyt. Az első félidőben a komlósiak egyetlen hibától eltekintve jól védekezték le a hazaiak kissé körülményes támadójátékát. A szünetben taktikát váltottak és jobban kinyíltak a pontszerzés reményében, de a második csabai találat és a kiállítás megpecsételte a sorsukat. (B. A.)

Dohányos Zoltán: – Gyenge színvonalú mérkőzésen, megérdemelt győzelmet arattunk. Következetes, jó játékvezetés.

Papp Lajos, László Dávid: – Nem érdemeltünk vereséget. Az első félidőben egy–nullás hazai vezetésnél a játékvezető mérkőzést befolyásoló hibát követett el. Gratulálok a fiúk mai hozzáállásához!

A Mezőkovácsházi TE–Végegyházi SE mérkőzés elmaradt!

Megye II/B osztály, 21. forduló

Battonyai TK–Kondorosi TE 2–2 (0–0)
Battonya, 100 néző. Vezette: Fűri Imre.
Battonya: Nagy II T. – Janovics, Nagy Gy., Kovács Z., Nagy I T., Kiss Z., Molnár R., Kiss D., Hrabovszki, Balla, Lipták. Cserék: Erdélyi, Lenti, Káló, Mákos, Liszkai P., Gál, Habalik. Játékos-edző: Kovács Zoltán.
Kondoros: Gritta – Laurinyecz, Molnár T., Schneider, Szigeti, Arnótszky, Bákai A., Bákai B., Tusjak, Paluska, Rafaj. Csere: Galát, Viszkok M., Szebegyinszki B., Buzás, Varga E., Pusztai, Szilágyi. Edző: Janis János.
Gólszerző: Káló (50.), Lipták (70.), ill. Laurinyecz (60.), Paluska (87. – 11-esből).

Kovács Zoltán, Lukács István: – Ma inkább a küzdelem dominált, igazságos döntetlen született.

Janis János: – Ezer sebből véreztünk a mai napon, bár a játékunkon ez nem látszódott meg. Mindenképpen rászolgáltunk az egy pontra. Jó játékvezetés. L. I.

Újkígyós FC–Köröstarcsai KSK 3–2 (0–0)
Újkígyós, 80 néző. Vezette: Rubás Zoltán.
Újkígyós: Ancsin – Csatlós, Zatykó (Szabó M.), Sas, Csiernyik M., Danczik, Farkas F., Horváth R. (Tóth Z.), Csiernyik A., Prókai, Oláh T. (Burkus). Játékos-edző: Tóth Zoltán.
Köröstarcsa: Tóth G. – Varga L., Balogh Á., Puskás, Machó, Szivák, Keresztesi J., Vincze D. (Nyeste M.), Vincze Gy., Hajzer, Hajdú. Játékos-edző: Farkas Gyula.
Gólszerző: Burkus (48.), Danczik (68.), Csiernyik M. (82.), ill. Szivák (76.), Hajdú (77.).
Burkus a 47. percben büntetőt hibázott.

Farkas Ferenc csapatkapitány: – Küzdelemből jelesre vizsgáztunk, megérdemelt győzelmet arattunk a sportszerűen és jól játszó vendégek ellen.

Bokorné Kerekes Zsuzsanna szakosztályvezető: – Ki lehet kapni, ha mindent megteszünk a győzelemért, de ezért hét közben tenni is kellene. Amíg így állunk hozzá, más eredmény nem is várható. Tóth Pál

Füzesgyarmati SK II–Kaszaper FC 7–2 (4–1)
Füzesgyarmat, 40 néző. Vezette: Nagy Gábor.
Füzesgyarmat: Seprenyi – Borbély, Dóczi, Vámos, Komáromi (Hegedűs), Vad (Szőke), Kovács M., Tóth L., Zs. Nagy, Jónás (Kovács A.), Kiss B. (Tóth K.). Edző: Fábián Ottó Olivér.
Kaszaper: Petrics R. – Kőszegi, Simon, Berényi, Csenki, Dénes, Hatfaludy, Garamvölgyi, Papp B. (Kasza), Bordás M., Pónya. Edző: Bordás Sándor.
Gólszerző: Kiss B. (4., 17.), Borbély (20.), Komáromi (21., 60.), Hegedűs (78.), Kovács A. (84.), ill. Pónya (36., 62.).

Fábián Ottó: – Az első harminc percben megmutattuk, hogy miért is vagyunk a harmadik helyen, de egy sajnálatos sérülés miatt a játékunk visszább esett, de így sem forgott veszélyben az eredmény!

Ifj. Bordás Sándor: – Az első húsz percben a három adott gólpassz eldöntötte a mérkőzés sorsát. F. O.

Elek USE–Gádorosi LSE 5–1 (1–1)
Elek, 80 néző. Vezette: Baczovszki Attila.
Elek: Tar – Dehelán, Oszlács, Gyulai (Fekete), Sipos, Bíró (Kotroczó), Kasznár (Rostás), Barthalos, Nagy L., Nagy Á. (Simonka), Jepure. Edző: Turcsek Zoltán.
Gádoros: Belanka – Szokolai, Papp M., Mucsi, Kuli, Tóbiás (Molnár G.), Kovács T. (Kun Szabó), Neszi (Molnár B.), Máriás, Szijjártó G. (Földesi), Fejes. Edző: Bodzás Ádám.
Gólszerző: Barthalos (39., 49 – mindkettőt 11-esből, 64.), Oszlács (57.), Simonka (77.), ill. Kovács T. (17.).
Papp M. a 82. percben büntetőt hibázott.

Turcsek Zoltán: – Visszajöttek a csapatba a sérültek és az eltiltott, ami azonnal meglátszott a csapatjátékban és az eredményességben is. Gratulálok minden pályára lépő játékosomnak!

Bodzás Ádám: – Egy jó mérkőzést sikerült egyértelművé tenni egy jogtalan büntetővel. Hotya Péter

Csorvási SK–Lőkösháza KSK 5–1 (3–0)
Csorvás, 50 néző. Vezette: Telek András.
Csorvás: Maczák – Gerda V., Koszna (Fabulya), Simon N. (Szatmári B.), Krámli, Csábi (Varga Á.), Varga A., Szemenyei, Könyves, Gyevi-Nagy, Hrncsjár (Ruszin). Edző: Zsiga Róbert.
Lőkösháza: Számel – Jegyinák, Kolozsi, Pusztai, Hrobár, Bessenyei, Lakatos E., Balázs M., Lőrinc, Molnár Zs., Czernó. Játékos-edző: Lakatos Erhard.
Gólszerző: Gyevi-Nagy (8., 38., 60.), Hrncsjár (23.), Ruszin (76.), ill. Lakatos E. (84.).

Zsiga Róbert: – Közepes színvonal, közepes helyzetkihasználás, megérdemelt győzelem egy korrekt ellenféllel szemben.

Lakatos Erhard: – Létszámhiányos mérkőzésen újabb egyéni hibák döntötték el a mérkőzést. Kaszai Károly

A Békési FC–Kétegyházi SE elmaradt!

Megye III. osztály, 24. forduló

Végegyházi SE II–Mezőmegyer SE II 0–4 (0–3)
Végegyháza, 50 néző. Vezette: Szabó Csaba Pál.
Végegyháza: Kunos – Marik, Adler V., Kusztra, Hack D., Gyebnár, Józsa, Hack B., Szakál, Markovics, Pecznyik. Csere: Husvéth, Farkas, Harczman. Edző: Fejes István.
Mezőmegyer II: Szalkai – Moka, Erdélyi, Hajdú, Kerepeczky, Papp Á., Egeresi, Tóth M., Zsibrita, Dávid, Kőszáli. Csere: Jova, Megyeri, Petrovszki. Edző: Hajdú Péter.
Gólszerző: Kőszáli (20., 41.), Kerepeczky (32.), Szakál (60. – öngól).

Kamuti SK–Medgyesegyháza SE 2–2 (0–0)
Kamut, 40 néző. Vezette: Vágási Pál.
Kamut: Takács – Tóth F., Szabó I., Tusjak, Dananaj P., Radics, Bán, Máté, Kóródi, Szalkai, Fulajtár. Csere: Gulyás, Szűcs, Knapp, Tarkovács. Edző: Galát Pál.
Medgyesegyháza: Pós – Bácsi, Fodor P., Deák, Borzi, Holecz, Otrok, Fodor R., Tanner, Borbás, Nagy Zs. Csere: Tassi, Tóth D., Hojcska, Borsi. Edző: Szekeres Tibor.
Gólszerző: Fulajtár (47.), Kóródi 883.), ill. Otrok (55.), Fodor P. (80.).
Elmarad: Bucsa SE–Kötegyáni FC (a Kötegyán nem tud kiállni)

RSS Sportklub hírek

YouTube csatorna

RSS Időjárás

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!