Közösségi oldalak

Sport

Hazai vereséggel kezdte az NB III-as őszi szezont a Békéscsaba

Hazai vereséggel kezdte az NB III-as őszi szezont a Békéscsaba

Hazai vereséggel kezdte az NB III-as pontvadászatot a Békéscsaba 1912 Előre megfiatalított csapata. A lila-fehérek formálódó alakulata a BVSC-Zugló együttesétől kapott ízelítőt abból, mi vár majd rá a csoport legjobbjaival szemben.

Az első félidőben a fővárosi vasutasok lényegesen összeszokottabb csapat benyomását keltették. Taktikusan visszaálltak és kontrajátékra alapoztak, amikből gólokat is szereztek, bár a hazaiak máshogyan is alakíthatták volna az eredményt, ha az elején értékesítik az adódó ziccerüket. Szünet után magabiztos előnye birtokában még passzívabbá vált a BVSC, a csabaiak kezdeményezéseit azonban gyorsan „lokalizálta”, mi több egy védelmi megingást kihasználva tovább növelte előnyét.

NB III-as labdarúgó-mérkőzés

Békéscsaba 1912 Előre II–BVSC-Zugló 0–4 (0–3)
Békéscsaba, 150 néző. Vezette: Sándor Csaba (Benkő Róbert, Juhász Szabolcs Olivér).
Gólszerző: Tamási (18.), Szalánszki (27.), Tóth L. (29.), Kelemen (84.).

Békéscsaba: Krnács – Kártyás (Zahorán, 46.), Sipaki, Babinyecz, Szabó Zs. (Komáromi, 55.) – Bónus, Trescsula – Boros (Cservenák, 46.), Marik (Rajsli, 72.), Tóth D. – Pap Sz. (Kovács Zs.), 76.. Vezetőedző: Szenti Zoltán, Nagy Sándor.

BVSC: Kovács B. – Májer (Zöld, 88.), Benkő-Bíró, Balogh M., Nádor (Kesselbauer, 81.) – Nagy J. (Bak, 88.), Szalánszki (Ciceu, 81.) – Fisli, Kelemen, Tamási – Tóth L. (Horváth R., 71.). Vezetőedző: Kincses Ádám.

Nagy Sándor: – Nagyon jó ellenféllel találkoztunk. Sajnos azokból a szituációkból kaptunk gólokat, amikre fel voltunk készülve, és több egyéni hiba is becsúszott a játékunkba, emiatt lett túlzott az eredmény. Nem szomorkodunk különösebben, a megmutatkozó hibák korrigálásával készülünk a szerdai szoboszlói mérkőzésre.