Közösségi oldalak

Sport

Emberhátrányban is nyerni tudott a Körösladány

Munkás győzelemmel zárta az augusztust a körösladányi csapat az NB III-as bajnokságban, ezzel az idény első harmada után ott van az élmezőnyben. Pedig a körülmények nem könnyítették meg a sárrétiek dolgát a szerdai hazai meccsen, melyet egy félidőn keresztül tíz emberrel nyertek.

Kiegyenlített első félidei játékot láthatott a ladányi publikum. A hazaiak birtokolták többet a labdát, ennek lett a hozadéka Pusztai találata. Játékosaik joggal reklamáltak két elmaradó büntetőt is. Előbb kezezés, majd egy nyilvánvaló szabálytalanság után maradt néma a játékvezető sípja. Ennél is súlyosabb hibát követett el a sípmester a félidő végén, amikor egy ártatlan szituációban ütköző Czirkot kiállította, pedig a vendégek játékosa feledkezett meg magáról az esetnél, és rúgott a földön fekvő ladányi játékosba.

Tíz emberrel szünet után már az eredmény tartására törekedett a hazai együttes és zárt védekezésből igyekezett kontraakciókat vezetni. A Pénzügyőr mezőnyfölénybe került, de nem igazán boldogult a szervezett hazaiakkal, így gyakorlatilag komoly helyzet nélkül hozta le a félidőt. A házigazdák kontrái ellenben több veszélyt jelentettek. A játékvezető és az egyes számú asszisztense ebben az időszakban is sok bosszúságot okozott a nézők számára.

NB III.-as labdarúgó-mérkőzés

Körösladány MSK–Pénzügyőr SE 1–0 (1–0)
Körösladány, 270 néző
Vezette: Dobai János (Juhász Szabolcs Olivér, Szabó Richárd).
Gólszerző: Pusztai (21.).
Piros lap: Czirok (45+2.).

Körösladány MSK: Kertész – Papp Zs., Raducu, Wéber, Bakk – Zelenyánszki, Pusztai – Czirok, Rajsli (Sztankó, 57.), Malkócs – Jánovszki (Szabó L., 65.). Vezetőedző: Ekker Attila.

Pénzügyőr SE: Puskás – Tóth D. (Bartos, 87.), Balázs, Stoiacovici, Labát (Bene, 46.) – Kiss D. (Kövér, 81.), Megyeri (Biró, 61.) – Tóth K., Simon, Gajda (Varga Ö., 61.) – Farkas B. Vezetőedző: Seres Zsolt.

Ekker Attila: – Érthetetlenül állok a kiállítás előtt, ami közvetlen előttem és az asszisztens előtt történt. A szünetben tisztáztuk, hogy elvonatkoztatjuk magunk az addig történtektől és próbálunk csak a feladatunkra koncentrálni. Természetesen mi sem végezzük a dolgunkat hibátlanul, a fiúk viszont ezt a második félidőben megtették, ennek köszönhetjük a körülményeket figyelembe véve értékes három pontot. Köszönjük a nézőink türelmét és biztatását.

Videó: Sportklub