Közösségi oldalak

Sport

A tompa játék csak vereséget hozhatott

Fotó: Daru Andrea

Az NB III-as labdarúgó-bajnokság vasárnapi 17. játéknapján a fővárosban hagyta a pontokat a füzesgyarmati csapat. A sárrétiek a szokásosnál tompább játékkal rukkoltak ki, ami a BKV Előre ellen nem fért bele.

A fővárosiak kezdték élénkebben a játékot, a mezőnyfölényük a 21. percben érett góllá, amikor egy bal oldali beadást Gyurkó bólintott közelről a gyarmati kapuba. A vendégek próbáltak magasabb sebességi fokozatba kapcsolni, labdabirtoklásban javultak is, a kapu előtt azonban kevés veszélyt jelentettek.

A második félidőben sem változott érdemben a játék képe. A sárrétiek tompán fociztak, nem igazán tudtak összehozni olyan ígéretes akciókat, melyből egalizálhattak volna. A 73. percben pedig egy kényszerítőzés végén Gyurkó ezúttal lábbal talált be Fildanak. A pontszerzés esélye a 79. percben foszlott teljesen szét a vendégek számára, amikor egy beadást Vasziljevics a saját kapujába fejelt. A mozdulat látványos volt, csak éppen rossz oldalon!
Összességében véve a fővárosi együttes nem érdemtelenül tartotta otthon a három pontot.

NB III-as labdarúgó-mérkőzés

BKV Előre–Füzesgyarmati SK 3–0 (1–0)
Budapest, 200 néző
Vezette: Maml Zoltán (Toplánszki Szabin, Halmai Kristóf).
Gólszerző: Gyurkó (21., 73.), Vasziljevics (79. – öngól).

BKV Előre: Horváth G. – Körösi (Kilin, 86.), Szabó N., Forgács, Kubó – Fördős, Csanálosi (Jáger, 86.), Szabó Á. (Benke, 81.), Tóth D. (Egressy, 83.) – Gyurkó, Tóth Sz. Vezetőedző: Albert Flórián.

Füzesgyarmat: Fildan – Achim Á., Raducu, Vasziljevics (Urbanowski, 83.), Pataki – Achim S. (Orovecz, 75.), Bódis (Bajor, 81.), Kis Sz., Cigan (Bartók, 75.) – Virág (Szilágyi, 75.), Popescu. Vezetőedző: Szabados Tamás. Szakmai koordinátor: Boros Tibor.

Boros Tibor: – A mai mérkőzéssel „beárazta magát” a csapat. Azt csak remélni tudom, hogy nem lesznek tragikus következményei, drasztikusak azonban mindenképpen.