Közösségi oldalak

Belföld

Lassan Gulyás Márton és a Partizán TV lenyomja a reklámokkal teletömött kereskedelmi tévéket

A Partizán egy közéleti-politikai műsor a YouTube felületén. Vezető szerkesztője Gulyás Márton. A YouTube-csatorna havi nézettsége 2020 második felében elérte a havi másfélmilliót, az első évad végére (2021. július) meg a havi 2,2 milliót.

A csatorna 2018 őszén indult elődje a 2018-as magyarországi országgyűlési választást megelőzően a szintén Gulyás által szerkesztett Slejm – A torkon ragadt politika című csatorna volt.

A koronavírus-járvány idején a csatorna napi jelentkezésre állt át. 2020. szeptemberében indultak a csatorna interjúműsorai, a Partizán POP és a Partizán Politika. Ebben a popkultúra illetve a politikai élet jelentős személyiségeit szólaltatta meg Gulyás Márton. Az első évadban szerepelt a műsorban többek között Galambos Lajcsi, Gáspár Győző, Bíró Ica, Verebes István, Szilágyi János vagy Pumped Gabo ill. Karácsony Gergely, Márki-Zay Péter, Fürjes Balázs, Fekete-Győr András vagy Hadházy Ákos.

2021-ben további két műsorvezető csatlakozott a csatornához, Balogh Zsófia és Tóth Jakab személyében. Balogh Zsófia elsősorban szociális tematikájú műsorokat szerkeszt, míg Tóth Jakab a Monoszkóp c. sorozatban tévés személyiségeket és youtubereket ültet le egymással.

2021-ben Gulyás Márton és a Partizán szerkesztősége nyerte a MÚOSZ Gazdaságpolitikai és Médiatudományi Szakosztály Gazdasági Újságíró Díját.

Forrás: Wikipedia

A Péntek Esti Partizán legújabb adásában egy rövid rulettjátszma után többek között arról szólt a beszélgetés Majkával, hogy hogyan élték meg az ózdiak a rendszerváltás tragédiáját, milyen viszonyban van Kolosi Péterrel, miért találkozott Szijjártó Péterrel, valamint hogy mit csinálna szíve szerint a vírustagadókkal.