Közösségi oldalak

Belföld

Baleseteknél helyszíneltek, szabálysértés és bűncselekmény miatt intézkedtek a rendőrök

Békés megyében 2021. december 11-én két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

Békéscsabán, a Corvin utcában 9 óra 30 perc körül egy személyautó vezetője letért azt útról, ahol nekiütközött a szalagkorlátnak és egy parkoló autónak is, amelyet rátolt egy szintén álló, másik személygépkocsira. A mentők a balesetet okozó jármű vezetőjét könnyű sérüléssel vitték kórházba.

Másfél órával később Pusztaföldvár külterületén egy személygépkocsi áttért a menetiránya szerinti bal oldalra és árokba csúszott. A balesetben az autó vezetője súlyosan, míg utasa könnyebben megsérült.

Orosházán, a Vörösmarty utcában 2021. december 11-én 10 óra után néhány perccel megállítottak a rendőrök egy segédmotoros kerékpárral közlekedő orosházi nőt. Az ellenőrzéskor a rendőrök megállapították, hogy a jármű vezetőjének nincsen jogosítványa. Ezért az 50 éves nőt az Orosházi Rendőrkapitányság szabálysértési őrizetbe vette, és engedély nélküli vezetés szabálysértés miatt a rendőrök három napon belül bíróság elé állíthatják.

Békéscsabán, a Szarvasi útról 2021. december 11-én 14 óra 30 perc körül előállítottak a rendőrjárőrök egy csanádapácai férfit. Tehergépkocsit vezetett annak ellenére, hogy korábban az Orosházi Járási Hivatal eltiltotta a járművezetéstől. A 44 éves férfit a Békéscsabai Rendőrkapitányság nyomozói járművezetés az eltiltás hatálya alatt vétség gyanúja miatt kihallgatták és őrizetbe vették.