Közösségi oldalaink

Belföld

Csongrádon bizonyítottak a Békéscsabai SZC Zwack József Technikum tanulói

Csongrád adott otthont a 2021/2022-es szakképzési tanév országos megnyitójának, ahol több talpraesett Békéscsabai SZC Zwack József Technikum diákja, Moka Ildikó, Horváth Ferenc, Rau Tamás és Laskai Attila oktatóink vezetésével vettek részt a rendezvény lebonyolításában.

A szakképzés az iskolát is érintő átalakulásáról Palkovics László, az Innovációs és Technológiai Minisztériumot vezető miniszter beszélt a rendezvényen, aki kiemelte: az agrárium, az élelmiszeripar és a védelmi ipar is előtérbe kerül majd a jövő szakmai képzésében.


Az iskola közösségi oldala ezt írja az eseményről:

Mi már elégedettek vagyunk turizmus-vendéglátás ágazaton tanuló diákjainkkal, akik profin terítettek, tálaltak, szolgáltak fel a megjelent vendégeknek. És akik iskolánk hírnevét tovább öregbítették: Aradi Ibolya, Aradi Ida, Kovács Fanni, Szabó Zsófia Andrea, Vitális Regina, Dávid József, Dan Kristóf, Lakatos Krisztofer, Gulyás Máté, Erdős Norman, Soltész Dávid. Munkájukat köszönjük!

https://www.facebook.com/204541773246894/posts/1467719093595816

További hírek a kategóriából: Belföld

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!