Közösségi oldalak

Kultúra

Nagyot fog szólni A nagy pénzrablás utolsó évada a Netflixen

Ma indul A nagy pénzrablás záró évadának első része, amelyben kiderül, hogy a professzorék kijutnak-e az arannyal a Banco de Espanaból. A Netflix ígérete szerint a spanyol krimi utolsó etapja igazi háborút hoz el a képernyőkre.

Drámai végjátékhoz érkezik A nagy pénzrablás, amelynek utolsó évada, amelynek utolsó évada szeptember 3-án debütál a Netflixen. A Dalí-maszkos rablóbandáról szóló spanyol sorozat az egész világon hatalmas sikernek örvend, de a magyar nézőknek is nagy kedvencük lett, így bátran kijelenthetjük, hogy már alig várja mindenki, hogy végre lehulljon a lepel. A sorozat ott folytatódik, hogy Tokió (Úrsula Corberó) és tásai már 100 órája be vannak zárva a Banco de Espana falai közé, társukat, Nairobit viszont már nem tudták megmenteni. Egy biztos, a nézők ezúttal sem fognak unatkozni.

A nagy pénzrabláson kívül is bőven lesz mit nézni szeptemberben a Netflixen. Az online videótár több sikersorozata új évaddal tér vissza. A Lucifer-rajongók a legvadabb álmaikban sem remélték, hogy már idén ősszel megérkezhet a sorozat utolsó évada. Szeptember 10-én tessék figyelni a Netflixet, de a Szexoktatás című sorozat is visszatér a legújabb évadával. Szeptember 17-én várható.

Emellett a természetrajongók se maradnak néznivaló nélkül, hiszen Bear Grylls újabb interaktív filmmel jelentkezik, de ebben a hónapban debütál az új He-Man animációs sorozat és bemutatkozik a sokak által várt Michael Schumacherről szóló dokumentumfilm is.

Forrás: promotions.hu

https://www.youtube.com/watch?v=htqXL94Rza4