Közösségi oldalak

Belföld

Baleset Orosházán, őrizetbe vétel Gyomaendrődön, garázdaság Sarkadon

Orosházán, a Bercsényi utca és a Rákóczi utca kereszteződésében 2021. augusztus 31-én 10 óra 30 perc körül egy személygépkocsival közlekedő férfi nem adott elsőbbséget egy segédmotor-kerékpárosnak és összeütköztek. Az utóbbi jármű vezetője nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. A baleset okát és körülményeit az Orosházi Rendőrkapitányság vizsgálja.

Gyomaendrődön 2021. augusztus 31-én 11 óra körül előállítottak a rendőrök egy 31 éves férfit. Segédmotoros kerékpárral közlekedett annak ellenére, hogy nincs vezetői engedélye. A Szarvasi Rendőrkapitányság a gyomaendrődi férfit engedély nélküli vezetés szabálysértés miatt őrizetbe vette, és a rendőrkapitányság munkatársai három napon belül bíróság elé állíthatják.

Sarkadon, a Kodály utcában 2021. augusztus 31-én korábbi sérelmek miatt összeszólalkozott két nő. A szóváltás dulakodásig fajult, közben megjelent az egyik nő testvére is, aki egy téglával megdobta a nővérével verekedő nőt és annak fiát. Mindketten könnyű sérülést szenvedtek. A Sarkadi Rendőrkapitányság rendőrei a verekedőket előállították, kihallgatták és a garázdaság bűntett miatt elrendelt nyomozás során vizsgálják a konfliktus körülményeit – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

RSS Sportklub hírek

YouTube csatorna

RSS Időjárás

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!