Közösségi oldalak

Külföld

Hamarosan indul Donald Trump saját közösségi platformja

Az App Store-ban szereplő engedélyeztetési információk alapján február 21-én válhat elérhetővé a Donald Trump nevével reklámozott közösségi oldal, a Truth Social – írja a 444.hu a Verge nyomán.

Az egykori amerikai elnök közbenjárásával útjára indítandó felület a lap szerint voltaképpen a twitteres dizájnt kopizta le, ahogy a funkciói is hasonlóak lesznek. S nagyon eredeti módon a posztok tweet elnevezése ezúttal truth-ra változik majd.

A Verge nem tartja véletlennek, hogy kísérteties a hasonlóság a Twitter és az új applikáció között, ugyanis előbbi – ahonnan a Facebook mellett kitiltották Trumpot – az ex-elnök kedvenc online helyszínét jelentette. Miután az egy évvel ezelőtti zavargások a Capitolium épületénél lezajlottak, Trumpnak törölték a fiókját a platformról arra hivatkozva, hogy az ostrom előtt szította az indulatokat követői előtt.

A republikánus Devin Nunes vezette Trump Media and Technology Group fejleszti a Truth Social-t, amelynek tesztelése egyébként már december óta folyik.

YouTube csatorna

RSS Sportklub hírek

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!