Connect with us

Hírek

Ügyészségen az Orosházán lebukott drogos teherautósofőr ügye

Bódult állapotban vezetett egy kisteherautót egy férfi, amikor a rendőrök megállították Orosházán. Büntetőeljárás indult ellene, a rendőrség az ügyének vizsgálatát befejezte.

Lakossági bejelentés érkezett 2021. április 12-én 10 óra 45 perc körül Békés megyében a rendőrségre. A bejelentő elmondása szerint egy járművezető szemmel láthatóan bizonytalanul közlekedik kisteherautójával Gádoros felől Orosháza irányába. A megadott információk alapján a rendőrjárőrök néhány perc alatt azonosították és megállították a járművet Orosházán, a Szent István utcában. Az ellenőrzéskor a sofőr idegesen és zavartan viselkedett, mozgása koordinálatlan volt. Ezért a rendőrök orvosi vizsgálatra és mintavételre vitték, majd a jogosítványát elvették és büntetőfeljelentést tettek ellene. Az igazságügyi szakértői vizsgálat megállapította azt, hogy a 21 éves nyírpazonyi férfi bódult állapotban vezetett.

Az Orosházi Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait a napokban továbbította az ügyészségre – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

More in Hírek

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.
A Keleten olvasása ingyen van, de a működtetése nem! Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!