Közösségi oldalak

Hírek

Ügyészségen a kunágotai drogtermesztő ügye!

Kunágotai házának kertjében termesztett saját fogyasztásra kilenc tő kábítószert tartalmazó kendernövényt egy férfi. A rendőrök megtalálták és lefoglalták a növényeket, a férfi ellen pedig büntetőeljárást indítottak. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.

Kunágotán, egy lakóház kertjében 2022. július 6-án kilenc tő kábítószer gyanúját keltő kendert találtak a rendőrök. A növényeket a ház tulajdonosa, egy 30 éves kunágotai férfi termesztette és gondozta. A rendőrség lefoglalta azokat, és a hatóanyag-tartalmukat igazságügyi szakértővel vizsgáltatta meg. A vizsgálat eredménye szerint kábítószert tartalmaztak.

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság kábítószer birtoklása bűntett gyanúja miatt indított büntetőeljárást a férfi ellen. Kihallgatásán elmondta, hogy a kábítószert tartalmazó kendernövényeket saját fogyasztásra termesztette. A nyomozás vizsgálati szakaszában a rendőrség a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az eljárás iratait és a napokban átadta az ügyészségnek – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.