Közösségi oldalak

Hírek

Kék hírek Békés megyéből

Tótkomlóson, a Széchenyi utcában 2022. augusztus 23-án 14 óra körül egy kisteherautó vezetője hátulról nekiütközött egy személygépkocsinak, amely az út szélén állt. Az utóbbi járműben egy utas nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. A baleset okát és körülményeit az Orosházi Rendőrkapitányság vizsgálja.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2022. augusztus 23-án 12 óra 15 perc körül Körösladányban, a Petőfi téren. Egy személyautót vezető férfinál az alkoholszonda pozitív értéket jelzett. Az 55 éves férfit a rendőrök előállították a Szeghalmi Rendőrkapitányságra. További két légalkoholmérés is megerősítette az ittasság gyanúját, ezért a rendőrök elvették a férfi jogosítványát és büntetőfeljelentést tettek ellene.

Szóváltás alakult ki két gyulai férfi között 2022. augusztus 23-án délelőtt Gyulán, egy italozóban. A vita során az egyik férfi bántalmazta a másikat, aki könnyebben megsérült. A rendőrök a 67 éves férfit előállították a Gyulai Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók garázdaság vétség elkövetésének gyanúja miatt kihallgatták.

Jogtalan elsajátítás miatt intézkedtek a rendőrök 2022. augusztus 23-án Battonyán. A gyanú szerint a délelőtti órákban az egyik battonyai boltban egy nő megtalálta egy másik vásárlónak az ott felejtett telefonját, de azt nem adta vissza. A történteket az üzletben felszerelt kamerák rögzítették. A bejelentés után a rendőrök megnézték a felvételt és azonosították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 37 éves battonyai nőt. A nála tartott kutatás során a rendőrök megtalálták a telefont, amit lefoglaltak tőle és visszaadták a tulajdonosának. A sim kártya már nem volt benne, mert miután a nő hazavitte, kivette a készülékből a kártyát és kidobta azt. A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság nyomozói jogtalan elsajátítás miatt indítottak ellene büntetőeljárást és gyanúsítottként kihallgatták.

Békéscsabán, 2022. augusztus 23-án 14 óra után néhány perccel a rendőrjárőrök elfogtak egy tolnai nőt, aki ellen a Debreceni Járásbíróság lopás és garázdaság miatt adott ki elfogatóparancsot. A 40 éves nőt előállították a Békéscsabai Rendőrkapitányságra és értesítették a körözését elrendelő bírót – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

YouTube csatorna

Médiapartnerek
Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!