Közösségi oldalak

Hírek

Országos évadnyitó rendezvényt tartott a MÖM Nyáregyházán

A Pest megyei Nyáregyházán a helyi Művelődési Házban tartotta meg országos évnyitó rendezvényét és az új tagjai eskütételét a Magyar Önvédelmi Mozgalom.


Mivel a hazafias önvédelmi szerveződésünk az elmúlt év második felében nagy létszámnövekedésnek indult, ezért 2023-tól, az újonnan csatlakozó bajtársaink számára, évente két alkalommal tartunk fogadalomtételt.

Vendégünk és felszólaló volt Nyáregyháza alpolgármestere Maszel László, a Mi Hazánk Mozgalom részéről Toroczkai László elnök és Pakusza Zoltán alelnök, a HVIM részéről Konya Dorka szóvivő.

A MÖM részéről Csernai István Pest megyei vezető köszöntőjét követően, László Attila országos vezető tartotta meg évértékelő beszédét, továbbá Pozbai Tibor a vezetőség tagja szólalt fel. A Magyar Levente Mozgalom részéről Bartha Sólyom Koppány mondta el a jövőt illetően elképzeléseit.

– írja közleményében a MÖM.

Az ünnepi rendezvény keretében szavalatot adott elő Publik Antal és Ifj. Csépke Sándor, zenés előadóként pedig Vári Kovács Péter színművész lépett fel. Az eskütételt követően a Horthy Miklós társaság tiszteletbeli elnöke Zetényi Csukás Ferenc író és a vele érkező delegáció adta át László Attila MÖM vezető számára a Nmezeti Hadsereg kitöntető jelvényét. A Szent Korona hiteles másolatával pedig az 56-os Vitézi Rend delegációja érkezett az eseményre.