Közösségi oldalak

Hírek

Orbán Viktor: Nemzeti konzultációt indítunk a szankciókról

Fotó: Orbán Viktor Facebook oldala

A kormányfő mindenkit arra kér, hogy mondja el véleményét, mert csak közös fellépéssel tudunk véget vetni az energiaárak emelkedésének.

A kormány szerdai ülésén elfogadta a Fidesz-frakció kezdeményezését: nemzeti konzultációt indítunk a szankciókról – közölte Orbán Viktor miniszterelnök a szerdai kormányülés után a Facebookon.

Mindenkit kérek, hogy mondja el a véleményét, mert csak közös fellépéssel tudunk véget vetni az energiaárak emelkedésének

– fogalmazott a kormányfő.

Orbán Viktor közlése szerint reggel óta ülésezik a kormány, elsősorban az energiaárak kérdésével foglalkoznak.

Az energiaszankciókat Brüsszel ráerőltette a tagállamokra, és azóta az energiaárak az égben vannak. Amikor ez megtörtént, Brüsszelben azt ígérték, hogy a szankciók véget vetnek a háborúnak és jobban fognak fájni az agresszornak, mint az Európai Unió tagállamainak

– hallható a videofelvételen.

Ehelyett ma valójában Európa minden polgára szankciós felárat fizet az energiáért – jelentette ki Orbán Viktor.Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!