Közösségi oldalak

Hírek

Újabb tuningolt autókat szűrtek ki a forgalomból a rendőrök Békéscsabán

Újabb tuningolt autókat szűrtek ki a forgalomból a rendőrök Békéscsabán

A megyei kormányhivatal közlekedési szakembereivel közösen tartott ellenőrzéskor öt autónál találtak szabálytalan átalakítást.

A korábbi közlekedési akciók eredményére tekintettel a Békéscsabai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya 2022. szeptember 23-án késő este ismét ellenőrzést tartott Békéscsabán. Ezúttal a Békés Megyei Kormányhivatal Közlekedési Osztályának szakembereivel közösen vizsgáltak át olyan autókat, amelyek menet közben túl hangosak, illetve láthatóan valamilyen átalakítást végeztek rajtuk.

A forgalomból kiszűrt járművek közül a műszaki vizsgaállomáson történt átvizsgálások után öt autót műszakilag a biztonságos közlekedésre alkalmatlannak minősítettek. A hibák között szerepelt az átalakított kipufogórendszer, a nem az előírásoknak megfelelő fényszóró és a kifogásolható állapotú futómű. Ezeknek a gépkocsiknak az üzembentartóit a szabálytalanságok számától és mértékétől függő közigazgatási bírság megfizetésére kötelezik.

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!