Közösségi oldalak

Hírek

Lopás és járművezetés az eltiltás hatálya alatt gyanúja miatt történt rendőri intézkedés

A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei lopás miatt állítottak elő 2022. október 5-én egy férfit. A gyanú szerint az egyik békéscsabai áruházból akart fizetés nélkül elvinni egy terméket, amelyről előtte levette az áruvédelmi eszközt. Észrevette ezt a biztonsági szolgálat és visszatartották a rendőrök érkezéséig a 44 éves dobozi férfit. A rendőrkapitányság nyomozói lopás vétség elkövetésével gyanúsítják és büntetőeljárást indítottak ellene.

Békés megyében 2022. október 5-én két helyszínen is járművezetés az eltiltás hatálya alatt közlekedő autósokkal szemben intézkedtek a rendőrök. Először 17 óra 30 perc körül Kevermesen, a Battonyai utcában állítottak meg a rendőrök egy személygépkocsit vezető nőt.

Negyed órával később pedig Gyomaendrőd külterületén ellenőriztek szintén egy személyautóval közlekedő férfit. Az igazoltatások során a rendőrjárőrök megállapították, hogy mindketten annak ellenére ültek a volán mögé, hogy korábban eltiltották őket a járművezetéstől. Ezért a rendőrség a 30 éves kevermesi nő és 35 éves gyomaendrődi férfi ellen járművezetés az eltiltás hatálya alatt gyanúja miatt büntetőfeljelentést tett.