Közösségi oldalak

Hírek

Egy tanyából és egy külterületi telephelyről lopott két férfi Békésen

Bő egy hét alatt két lopás történt Békés város külterületén. A rendőrök elfogták a tolvajokat és a lopott dolgok egy részét lefoglalták.

Az egyik 2022. szeptember 27-én nappal. Akkor egy tanyából, az ott lévő épület folyosójáról vittek el különböző dolgokat. Egy üzemképtelen mikrohullámú sütőt, villanymotorokat és öt darab elektromos kerékpárhoz való akkumulátort. Ezután, 2022. október 3-a és 5-e között egy, a város külterületén lévő hulladéklerakó telephely drótkerítéséből vágtak ki egy 30 méteres darabot. A Békési Rendőrkapitányság rendőreinek nyomozása eredménnyel járt, kiderítették, hogy két férfi gyanúsítható mindkét bűncselekmény elkövetésével.

A tanyáról lopott dolgokat fémhulladékként leadták, a drótkerítéssel pedig egyikük a saját tanyáját készült bekeríteni. Erre azonban a gyors rendőri intézkedésnek köszönhetően nem kerülhetett sor. A kerítésdarabot a rendőrök lefoglalták és visszaadják a telephelyet üzemeltető cég képviselőjének. A felvásárlónak leadott dolgok egy részét is lefoglalták a nyomozók, a tulajdonos azokat is visszakapja. A Békési Rendőrkapitányság mindkét férfi ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!