Közösségi oldalak

Hírek

Két bűncselekmény Békéscsabán, egy szabálysértés miatt történt őrizetbe vétel Szarvason

Békéscsabán, a Lencsési úton, 2022. október 4-én 18 óra 45 perc körül összeütközött két kerékpáros. A balesetet okozó biciklis elhajtott a helyszínről. A 42 éves békéscsabai férfit a rendőrök a bejelentés után rövid időn belül egy kocsmában elfogták. A szonda alkoholfogyasztást jelzett nála, ezért előállították orvosi vizsgálatra és mintavételre. A balesetben könnyű sérülést szenvedett férfi ellen a Békéscsabai Rendőrkapitányságon cserbenhagyás bűncselekmény gyanúja miatt eljárás indult.

 

Békéscsabán, a Gyulai úton, 2022. október 4-én 7 óra 30 perc körül egy kerékpáros megfogta egy gyalogos lány fenekét. A rendőrök a tizenéves lány által adott személyleírásból tudták, hogy ki a férfi, így a történtek után nem sokkal a lakásáról elő is állították. A Békéscsabai Rendőrkapitányság a 34 éves férfi ellen szeméremsértés miatt büntetőeljárást indított.

A Szarvasi Rendőrkapitányság 2022. október 4-én őrizetbe vett egy kecskeméti férfit, mert Szarvason, egy boltból szeszes italt lopott. Az 54 éves férfi a rendőrkapitányság munkatársai lopással elkövetett tulajdon elleni szabálysértés miatt három napon belül bíróság elé állíthatják.