Közösségi oldalak

Hírek

Két elfogás, két garázdaság

A lőkösházi vasúti határátkelőhelyen 2023. január 14-én 1 óra 45 perckor egy nemzetközi gyorsvonatról a határrendészek előállítottak egy utast, mert a Fővárosi Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja közokirat-hamisítás miatt elfogatóparancsot adott ki ellene. A román állampolgárságú férfit Gyulára, a Békés Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték.

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság rendőrjárőrei 2023. január 15-én 16 óra 45 perc körül Sarkadon elfogtak egy 27 éves férfit, aki ellen kábítószer birtoklása miatt a Gyulai Törvényszék adott ki elfogatóparancsot. A Békéscsabai Rendőrkapitányság nyomozói a sarkadi férfit őrizetbe vették.

Kaszaperen, a Rákóczi utcában 2023. január 15-én hajnalban három férfi bántalmazott két másikat, akik könnyebben megsérültek. A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság a három battonyai fiatalt csoportosan elkövetett garázdaság bűntettel gyanúsítja.

Összeveszett két vendég 2023. január 15-én 20 óra körül egy vésztői italozóban. A nézeteltérés tettlegességig fajult, a férfiak összeverekedtek. Egyikük nyolc napon túl gyógyuló, míg a másik könnyű sérülést szenvedett. A Szeghalmi Rendőrkapitányságon garázdaság vétség gyanúja miatt mindkét férfi ellen büntetőeljárás indult – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.