Közösségi oldalak

Hírek

Elfogták a 19 éves sarkadi notórius tolvajt

Elfogtak a rendőrök egy férfit, aki néhány nappal korábban betört egy békéscsabai üzletbe. Egy teherautót is megpróbált elvinni a benne hagyott indítókulccsal, de nem járt sikerrel. A rendőrség a fiatal férfit őrizetbe vette.


Békéscsabai büféből lopott 2023. január 8-án a hajnali órákban egy férfi. A gyanú szerint a 19 éves sarkadi fiatalember az üzlet ablakát egy térkővel törte be. Ezután bemászott és a helyiségben talált késsel kifeszítette a kasszát, amiből pénzt vett ki, majd egy mobiltelefont és egy szendvicset is magához vett.

Emellett 2023. január 8-a és 9-e között szintén Békéscsabán egy parkoló teherautót is megpróbált a benne hagyott indítókulccsal elindítani, elvinni. Nem sikerült neki, a járművel nem tudott elindulni. Miután a rendőrök 2023. január 11-én a fiatal férfit azonosították, előállították a Békéscsabai Rendőrkapitányságra és lopás, valamint jármű önkényes elvétele kísérlete miatt büntetőeljárást indítottak ellene és őrizetbe vették – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.