Közösségi oldalak

Hírek

Fojtogatta, kifosztotta keresztanyját és a testvérével is dulakodott egy férfi Sarkadon

Őrizetbe, majd letartóztatásba került az 54 éves sarkadi férfi, és az ügyének iratai, a rendőrségről az ügyészségre kerültek.

Fenyegette, fojtogatta keresztanyját egy férfi 2021. július 3-áról 4-ére virradó éjjel Sarkadon. A hátsó ajtón át ment be a nő házába, majd az ágyra szorította az asszonyt, ököllel az arcán többször megütötte és azt mondta neki, hogy megöli. Eközben a zsebéből kést vett ki. Amikor a nő elővette a telefonját és hívni akarta a rendőrséget, kivette a kezéből a telefont.

Az erőszakos férfi testvére a ház hátsó szobájában lakik, ő sietett a megtámadott nő segítségére, de bátyja vele is dulakodott, és továbbra is késsel a kezében fenyegetőzött, hogy megöli a keresztanyját. A történtek után a Sarkadi Rendőrkapitányság az 54 éves sarkadi férfit kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vette, jelenleg is letartóztatásban van. A rendőrség a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait 2021. november 25-én továbbította az ügyészségre – tájékoztatta portálunkat Lipták András r. hadnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.